Zbirni pregled radova na cestama i pripadajućih prometnih izmjena

Produljeni radovi na Sljemenskoj cesti
Za sav je promet zatvorena Sljemenska cesta, na dijelu od Ulice Bliznec (Pilana Bliznec) do objekta Stara Lugarnica (smjer iz grada Zagreba prema vrhu Sljeme) radnim danom od 9 do 16 sati zbog radova. Za vrijeme radova prometuje se obilazno.
 
Ulica Klanjec
Zbog izgradnje nadstrešnice, Ulicom Klanjec, kod raskrižja s Ulicom Bedeki, prometuje se suženim dijelom kolnika do večernjih sati.

Degidovečka ulica
Degidovečka ulica je zatvorena za sav promet do sutra, zbog radova na kolniku.

Ivanićgradska ulica
Prema privremenoj regulaciji prometuje se Ivanićgradskom ulicom, od Trga Volovčica do Turopoljske ulice, do sutra zbog asfaltiranja.

Prišlinova ulica
Zbog sanacije u Prišlinovoj ulici od sutra do kasnih večernjih sati 24. listopada, zatvara se dio kolnika te se prometuje prema privremenoj regulaciji.
 
Balokovićeva ulica
U Balokovićevoj ulici, u zoni raskrižja s Trumbićevom ulicom, postavljena je privremena regulacija prometa zbog radova na elektroenergetskoj infrastrukturi, do večernjih sati 25. listopada.

Ulica Antuna Nemčića
Suženim dijelom kolnika prometuje se Ulicom Antuna Nemčića, u zoni raskrižja sa Ulicom Vjekoslava Heinzela, zbog radova na elektroenergetskoj infrastrukturi, do 25. listopada.

Ulica Kanalski put
Zbog uređenja, Ulica Kanalski put, na dijelu od Sušačke do kraja ulice, zatvorena je za sav promet do 25. listopada.
 

Ulica Kruge
Ulica Kruge, kod kućnog broja 44, zatvorena je za sav promet do 25. listopada, zbog uređenja kolnika.

Lošinjska ulica
Prema privremenoj regulaciji prometuje se Lošinjskom ulicom do 25. listopada, zbog radova na elektroenergetskoj infrastrukturi.

Ulica Bože i Nikole Bionde i Ulica I. gardijske brigade Tigrovi 
Zbog građevinskih radova u Ulici Bože i Nikole Bionde, kod kućnog broja 2, i Ulici I. gardijske brigade Tigrovi, kod kućnog broja 14, do 30. listopada se zauzima dio prometnice.

Čergarova, Vinogradska i Ulica Ive Dulčića
Čergarovom i Vinogradskom ulicom, od Glavničke ceste do Fijanove i Šijanskove ulive, i Ulicom Ive Dulčića, prometuje se prema privremenoj regulaciji zbog uređenja ulica, do 31. listopada.

Ulica Veliki vrh
Za sav je promet zatvorena Ulica Veliki vrh, na dijelu od kućnog broja 122 do raskrižja s Ulicom Kranjčecov breg, zbog sanacije klizišta, do 31. listopada.

Čulinečka cesta
Zbog sanacije, Čulinečka cesta, na dijelu od II. Resničkog gaja do željezničke pruge, zatvorena je za sav promet do 31. listopada. Zbog radova na sustavu odvodnje, ista ulica, na dijelu od I. Resničkog gaja do kućnog broja 138, zatvorena je za sav promet te se prometuje obilazno do 1. studenog.

Ulica Pavle i Većeslava Pavleka Miškine
Ulicom Pavle i Većeslava Pavleka Miškine prometuje se prema privremenoj regulaciji do 4. studenog, zbog uspostavljanja nove regulacije prometa.

Obreška ulica
Privremena regulacija prometa postavljena je u Obreškoj ulici, od Prigradske ulice u smjeru juga, do popodnevnih sati 14. studenog, zbog izgradnje nogostupa.
 
Trpučanska cesta
Zbog sanacije klizišta, Trpučanska cesta, na dijelu od Ulice Kosmošnik do Ulice Horvati, do 15. studenog je zatvorena za sav promet. Za vrijeme radova prometuje se obilazno.

Cerska ulica i Ulica Podolnica
Cerskom ulicom, kod kućnog broja 22, i Ulicom Podolnica, kod raskrižja s Ulicom Stanka Šatovića, prometuje se prema privremenoj regulaciji zbog radova na kolniku do 28. prosinca.

Planinska ulica
Na prometovanje Planinskom ulicom, kod kućnog broja 30, utječu radovi na kolniku do kraja godine.

Ulica Vrbani i Kuzminečka ulica
Zbog izgradnje dječjeg vrtića u zoni raskrižja Ulice Vrbani i Kuzminečke ulice, prometuje se prema privremenoj regulaciji do 3. ožujka 2020. godine.

Štoosova ulica
U Štoosovoj ulici, kod kućnog broja 27, zauzima se dio prometne trake do 30. travnja 2020. godine, zbog izgradnje stambene zgrade.
 
Ulica Medveščak
Dio nogostupa i prometnice zauzima se u Ulici Medveščak, kod kućnog broja 77, do 17. srpnja 2020. godine, zbog sanacije pročelja. Smještaj vozila za utovar i istovar materijala dozvoljen je isključivo od 23 do 07.30 sati te od 15 do 15.30.

REMETINEČKI ROTOR
Zbog rekonstrukcije Remetinečkog rotora, cjelokupan promet koji se uobičajeno s Jadranske i Avenije Dubrovnik, Remetinečke ceste i Jadranskoga mosta povezuje, odnosno nastavlja rotorom, preusmjerava se na alternativne prometniceRekonstrukcija kompleksnog prometnog čvorišta neizbježno utječe i na javni prijevoz, zbog čega 19 autobusnih linija prometuje izmijenjenim trasama.