Zbirni pregled radova na cestama i pripadajućih prometnih izmjena

Čulinečka cesta
Čulinečka cesta, na dijelu od Slavonske avenije do Ulice Resnik I. i od Ulice Resnik I. do Ulice Resnički gaj II., zatvorena je za sav promet zbog radova. Za vrijeme radova prometuje se obilazno Resničkim gajem II., zatim Resničkim gajem I., Trnavom I., Resničkim putem, Vukomerečkom cestom, Ulicom Siniše Glavaševića te Slavonskom avenijom i obratno.

Vrapčanska ulica
Radovi na nogostupu u Vrapčanskoj ulici, na dijelu od Žagarove ulice do tržnice, mogu utjecati na promet do 20. kolovoza u vremenu od 7 do 17 sati.

​Ulica Srebrnjak
Ulicom Srebrnjak, kod kućnog broja 90, prometuje se jednim trakom do večernjih sati 20. kolovoza, zbog radova na vodoopskrbnoj infrastrukturi.

Ulica Dubravica
Za sav je promet zatvorena Ulica Dubravica, kod kućnog broja 14 i na dijelu od Aleje Bologne do raskrižja Ulice Sigetje i Huzjanove ulice, do večernjih sati 21. kolovoza, zbog radova na vodoopskrbnoj infrastrukturi. Za vrijeme radova prometuje se obilazno ulicama Karažnik i Medpotoki do Aleje Bologne i obratno.

Zagrebačka cesta
Zbog radova na elektroenergetskoj infrastrukturi, Zagrebačkom cestom, od kućnog broja 80/I do 126, do 22. kolovoza u vremenu od 9 do 14 sati prometuje se suženim dijelom kolnika.

Aleja tišine i Ulica I. Petruševec
Alejom tišine, kod kućnog broja 1A, i Ulicom I. Petruševec, kod kućnog broja 8, prometuje se prema privremenoj regulaciji zbog radova na vodoopskrbnoj infrastrukturi, do 23. kolovoza u vremenu od 8 do 17 sati.

Ulica Svetog Mateja
Na promet Ulicom Svetog Mateja, od kućnog broja 87 do 91, mogu utjecati radovi na nogostupu do 23. kolovoza.

Kistanjska ulica
Zbog asfaltiranja kolnika, Kistanjska ulica je zatvorena za sav promet do 23. kolovoza.

Branovečka cesta
Branovečka cesta, na dijelu od Ulice Furdini do Ulice Markovićev brijeg, zatvorena je za sav promet do 24. kolovoza, zbog radova na odvodnom sustavu.

Zagrebačka ulica i Brestovečka cesta
Prema privremenoj refulaciji prometuje se Zagrebačkom ulicom, na dijelu od Ulice Otona Ivekovića do Brestovečke ceste, i Brestovečkom cestom, na dijelu od kućnog broja 113 do Zagrebačke ulice, u Sesvetama, do večernjih sati 25. kolovoza, zbog radova na vodoopskrbnoj infrastrukturi, Za vrijeme radova, u zoni raskrižja Zagrebačke ulice i Ulice Anke Krizmanić te Zagrebačke ulice i Ulice Ljudevita Posavskog, ovisno o dinamici radova, bit će onemogućeno prometovanje odnosno ulaz i izlaz iz navedenih prometnica u smjeru Zagrebačke ulice i obratno.

Ulica Radoslava Cimermana
Zbog radova, Ulicom Radoslava Cimermana, na dijelu od kućnog broja 67 do Ulice Žarka Dolinara, do večernjih sati 26. kolovoza prometuje se lijevim trakom.

Britanski trg i Ulica Ivana Kukuljevića
Zapadnim dijelom Britanskog trga i Ulicom Ivana Kukuljevića, na dijelu od Britanskog trga do Ulice Josipa Kozarca, prometuje se suženim dijelom kolnika zbog radova na vodoopskrbnom sustavu, do večernjih sati 29. kolovoza.

Raskrižje ulica Trokut XIV. i Vladimira Špoljarića
Suženim dijelom kolnika prometuje se u zoni raskrižja ulica Trokut XIV. i Vladimira Špoljarića zbog radova na vodoospkrbnoj infrastrukturi, do večernjih sati 30. kolovoza.

Grižanska ulica
Zbog radova u zoni raskrižja Grižanske ulice i Ulice Križnog puta, prometuje se obilazno Avenijom Dubrava, zatim Avenijom Gojka Šuška i Ulicom Rudolfa Kolaka ili Ulicom Rudolfa Kolaka, zatim Dankovečkom ulicom i Avenijom Dubrava, do ranih jutarnjih sati 31. kolovoza.

Trpučanska cesta
Trpučanskom cestom se prometuje prema privremenoj regulaciji do 1. rujna, zbog sanacije oštećenja na kolniku.
 
Rapska ulica
Za sav je promet zatvorena Rapska ulica, na dijelu od Avenije Marina Držića do Kornatske ulice, do 1. rujna, zbog radova na vodoopskrbnom sustavu. Za vrijeme radova prometuje se obilazno Avenijom Marina Držića, Ulicom grada Vukovara, Radničkom cestom i Ulicom Frana Folnegovića te obratno.

Ulica Goričanski odvojak
Zbog uređenja kolnika, Ulicom Goričanski odvojak se do 1. rujna prometuje prema privremenoj regulaciji.

Ivanjorečka cesta
Ivanjorečka cesta, na dijelu od Ulice Svetog Ivana do Ulice Palašići, zatvorena je za sav je promet zbog izgradnje pristupne prometnice prema Osnovnoj školi Ivanja Reka, do 29. kolovoza u 18 sati, a na dijelu od kućnog broja 42 do 72 prometuje se prema privremenoj regulaciji iz istog razloga, do večernjih sati 2. rujna. Za vrijeme radova prometuje se obilazno.

Ulica Srebrnjak
Prema privremenoj regulaciji prometuje se Ulicom Srebrnjak, od kućnog broja 73 do 169, zbog radova na elektroenergetskoj infrastrukturi, do večernjih sati 1. rujna.

Istarska ulica
Zbog radova na plinskoj infrastrukturi, Istarskom ulicom se prometuje prema privremenoj regulaciji do 3. rujna.

Ulica Matije Mesića
U Ulici Matije Mesića, kod kućnog broja 29, zauzima se dio kolnika do 8. rujna, zbog izgradnje stambenog objekta.

Trpučanska cesta
Za sav promet zatvorena je Trpučanska cesta, na dijelu od Ulice Kosmošnik do Ulice Horvati, do ranih jutarjnih sati 9. rujna, zbog sanacije klizišta. Za vrijeme radova prometuje se obilazno.

Ulica Bizek II
Zbog radova, Ulica Bizek II., na dijelu od kućnog broja 1 do raskrižja s Ulicom Bizek III., do ranih jutarnjih sati 9. rujna zatvorena je za sav promet. Za vrijeme radova prometuje se obilazno.
 
Ulice Ašpergeri, Pavlići i Gajani 
Ulicama Ašpergeri, Pavlići i Gajani prometuje se prema privremenoj regulaciji zbog radova na vodoopskrbnoj infrastrukturi, do 11. rujna.

Vrhovčev vijenac

Za sav se promet zatvara zapadna strana Vrhovčevog vijenca, zbog uređenja ulice, od sutra do 13. rujna. 

Ulica Gračansko dolje
Zbog izgradnje žičare, Ulica Gračansko dolje, od kućnog broja 109 do Ulice Nad tunelom, zatvorena je za sav promet do 1. listopada. Za vrijeme radova prometuje se obilazno, a onemogućeno je skretanje iz Gračanske ceste u Ulicu Gračansko dolje i obratno.

Selska cesta
Selskom cestom, na dijelu od Ulice Blaža Trogiranina do Prilaza baruna Filipovića, prometuje se prema privremenoj regulaciji do 15. listopada u vremenu od 9 do 14 sati, zbog radova na cestovnoj infrastrukturi.

Ulica Bože i Nikole Bionde te Ulica I. gardijske brigade Tigrovi
Dio prometnice zauzima se u Ulici Bože i Nikole Bionde, kod kućnog broja 2, i Ulici I. gardijske brigade Tigrovi, kod kućnog broja 14, do 30. listopada, zbog građevinskih radova.

Ulica Veliki vrh
Zbog sanacije klizišta, Ulica Veliki vrh, na dijelu od kućnog broja 122 do raskrižja s Ulicom Kranjčecov breg, do kraja listopada je zatvorena za sav promet.

Štoosova ulica
U Štoosovoj ulici, kod kućnog broja 27, zauzima se dio prometne trake zbog izgradnje stambene zgrade, do 30. travnja 2020. godine.
 
Ulica Medveščak
Dio nogostupa i prometnice zauzima se u Ulici Medveščak, kod kućnog broja 77, zbog sanacije pročelja, do 17. srpnja 2020. godine. Smještaj vozila za utovar i istovar materijala dozvoljn je isključivo u vremenu od 23 do 07.30 sati te od 15 do 15.30.

REMETINEČKI ROTOR
Zbog rekonstrukcije Remetinečkog rotora, cjelokupan promet koji se uobičajeno s Jadranske i Avenije Dubrovnik, Remetinečke ceste i Jadranskoga mosta povezuje, odnosno nastavlja rotorom, preusmjerava se na alternativne prometnice. Rekonstrukcija kompleksnog prometnog čvorišta neizbježno utječe i na javni prijevoz, zbog čega 19 autobusnih linija prometuje izmijenjenim trasama.