Autobusni kolodvor

Web stranica: www.akz.hr

Avenija Marina Držića 4, 10000 Zagreb
Tel.: +385 (0)1 6008 600 - centrala
E-mail: akz.ureddirektora@zgh.hr

OIB: 85584865987-009
IBAN: HR7123600001400480339 


O PODRUŽNICI

Temeljne djelatnosti Autobusnog kolodvora su prihvat i otprema autobusa i prtljage, prodaja voznih karata, rezervacija mjesta u autobusima, usluge informacija, garderobe, te usluge parkiranja osobnih vozila i autobusa, a vizija je povezati što veći broj ljudi i u suradnji sa prijevoznicima Autobusni kolodvor aktivno radi na povećanju već bogate ponude linija. Svojom veličinom i opremljenošću Autobusni kolodvor Zagreb predstavlja najveći i najsuvremeniji objekt takve vrste u ovom dijelu Europe, koji sa 44 perona povezuje Zagreb s ostalim dijelovima Hrvatske kao i većinom drugih europskih destinacija.

Zagrebački autobusni kolodvor smješten je u blizini najvažnijih gradskih prometnica, užeg gradskog središta, glavnog željezničkog kolodvora, a povezan je autobusnom linijom i sa zračnom lukom. S ostalim dijelovima grada povezan je javnim gradskim prijevozom koji se nalazi tik do kolodvora.

Putnicima se nude brojne mogućnosti za odmor, kupovinu, zabavu i sl. Na 15 prodajnih mjesta u samoj kolodvorskoj zgradi putnik ima mogućnost vrlo brzo kupiti voznu kartu, a kupovinu iz bilo kojeg djela svijeta može obaviti i putem on line prodaje na www.akz.hr. Zahvaljujući iznimno atraktivnoj lokaciji, uz osnovne usluge, Autobusni kolodvor nudi svim zainteresiranima vrlo povoljno mogućnost parkiranja osobnih vozila i autobusa kao i reklamiranja svoje tvrtke putem raznih medija. Na Autobusnom kolodvoru potpuno su preuređeni i suvremeno opremljeni svi prostori koji služe obavljanju osnovne, ali i popratnih djelatnosti.

Kako bi se omogućio nesmetan pristup svim kategorijama korisnika usluga, zgrada Autobusnog kolodvora u potpunosti je prilagođena osobama s poteškoćama u kretanju. Uz osigurana mjesta za zaustavljanje i parkiranje osobnih vozila, takvim osobama i njihovoj pratnji omogućen je i nesmetan ulaz vozilom do samih perona uz predočenje vozne karte. 
 

Voditelj podružnice

Marin Rončević

Tel.: +385 (0)1 6008 601
E-mail: akz.ureddirektora@zgh.hr
 

Fotogalerija

1/9