Ponuda studentskih poslova

ZAGREBAČKI HOLDING d.o.o., Zagreb, Ulica grada Vukovara 41 društvo je čija je misija omogućiti Zagrepčanima i lokalnoj zajednici zdrav, ugodan i siguran urbani život - svaki dan! 

Naša misija je omogućiti Zagrepčanima i lokalnoj zajednici zdrav, ugodan i siguran urbani život 24 sata na dan te biti pouzdan član zagrebačkih obitelji i pozitivna energija gradskog života. Tražimo studente za podršku poslovanju Zagrebačkog holdinga!

Ukoliko imate razvijene komunikacijske vještine i motivirani ste za stjecanje prvih poslovnih iskustava, podnesite ponudu i postanite dio tima Zagrebačkog holdinga d.o.o.

Trenutno su otvoreni studentski poslovi digitalne komunikacije, blagajnika i administrativni poslovi u Sektoru za računovodstvo, te poslovi za studente studija Šumarstva i studija Urbanog šumarstva, zaštite prirode i okoliša.

Ovdje provjeri uvjete za prijavu!


PRIJAVITE SE I POSTANITE NAZOROVI SURADNICI!Želiš li dodatno zaraditi? Odgovara ti pozitivno okruženje i sklon/a si upoznavanju novih ljudi? Voliš kreativnost i imaš sjajnih ideja?

Onda upravo tražimo tebe i pozivamo da se pridružiš veselom timu vanjskih suradnika u podružnici Vladimir Nazor.

Veli Lošinj, Savudrija, Skradin, Duga Uvala i Crikvenica - čekaju te!

Prijave se zaprimaju tijekom cijele godine.

Ovdje provjeri uvjete za prijavu!