Novosti


 
Zabilježen stotisućiti korisnik reciklažnih dvorišta od uvođenja sustava evidencije
21.07.2021.
Od zadnjeg kvartala prošle godine, kada je započelo uvođenje novog sustava evidencije o preuzetom otpadu na reciklažnim dvorištima, sustavno se prati broj korisnika kojih je, prema evidenciji u proteklom razdoblju bilo više od sto tisuća. Također iz godine u godinu rastu i količine zaprimljenog otpada, koje su od 2015. godine porasle 4 puta. 
Skupština Zagrebačkog holdinga raspisala natječaj za tri člana Uprave
28.06.2021.
Gradonačelnik Grada Zagreba Tomislav Tomašević i zamjenici Danijela Dolenec i Luka Korlaet donijeli su, kao Skupština Zagrebačkog holdinga d.o.o., odluku o raspisivanju natječaja za izbor tri člana Uprave Zagrebačkog holdinga, na mandat od četiri godine.
Promjena na čelu GSKG-a
19.06.2021.
Skupština trgovačkog društva Gradsko stambeno komunalno gospodarstvo d.o.o., s danom 18. lipnja 2021. godine opozvala je Joška Jakelića s funkcije direktora tog društva. Za vršitelja dužnosti direktora Gradskog stambeno komunalnog gospodarstva d.o.o. imenovan je Marko Šarić, dosadašnji direktor Sektora financijsko-računovodstvenih poslova u GSKG-u.
Obraćanje predsjednika Uprave zaposlenicima Zagrebačkog holdinga
16.06.2021.
Od zaposlenika očekujem ono što će pokazivati nova Uprava - striktno poštivanje utvrđenih pravila igre i zakona te preuzimanje odgovornosti za rezultate svoga rada. Neće biti drugih kriterija u vrednovanju osim rezultata rada, naših, vaših, zajedničkih - istaknuo je, među ostalim, predsjednik Uprave u današnjem obraćanju zaposlenicima Grupe Zagrebački holding.
Upravljanje Zagrebačkim holdingom preuzela nova Uprava
16.06.2021.
U Direkciji Zagrebačkog holdinga danas je održana službena primopredaja dužnosti između dosadašnje Uprave na čelu s Anom Stojić Deban i nove Uprave Zagrebačkog holdinga na čelu s Nikolom Vukovićem, koja je imenovana od strane Skupštine Društva u ponedjeljak, 14. lipnja.  
14.06.2021.
Skupština Zagrebačkog holdinga d.o.o. na današnjoj sjednici razriješila je dosadašnji Nadzorni odbor i Upravu Zagrebačkog Holdinga te imenovala novi Nadzorni odbor i Upravu Društva u djelomičnom sastavu. Na javnim natječajima, koji će biti raspisani u najkraćem mogućem roku, birat će se preostala tri člana Uprave te preostali članovi Nadzornog odbora.
Floraart u novom terminu
28.05.2021.
Ovogodišnja, 55. Međunarodna vrtna izložba - Floraart, održat će se od 1. do 6. lipnja na više od 300 tisuća četvornih metara otvorenog prostora zagrebačkog Bundeka, u nešto manjem obimu od prvotno planiranog i uz poštivanje svih epidemioloških mjera.
Za svako korištenje reciklažnog dvorišta - vreća
07.05.2021.
Građani grada Zagreba od danas će prilikom odlaganja otpada iz kućanstva na reciklažnim dvorištima podružnice Čisotoća, zauvrat ponijeti kući vreću kvalitetnog prirodnog organskog gnojiva „Zrinko“, koji proizvodi podružnica Zrinjevac od organskog otpada skupljenog u smeđim spremnicima i zelenog otpada s javnih površina u gradu.
U pripremi projekt izgradnje novih arkada na groblju Mirogoj
07.05.2021.
Nove arkade na groblju Mirogoj bit će izgrađene na području zaštićene kulturno-povijesne cjeline koja će biti prostorna, vizualna i zvučna barijera groblja prema vanjskom prostoru. Planirana vrijednost investicije iznosi 115 milijuna kuna, dok je realizacija projekta planirana u razdoblju od 2022. do 2026.
Odgađa se Floraart
06.05.2021.
Sukladno preporukama Civilnog stožera RH, Međunarodna izložba cvijeća - Floraart, koja se na zagrebačkom Bundeku trebala održati od 10. do 16. svibnja, odgađa se do daljnjega.