Novosti

Dodijeljen certifikat Proizvodi hrvatskog seljaka predstavnicima 93 obiteljska poljoprivredna gospodarstva
19.07.2024.
Certifikat „Proizvodi hrvatskog seljaka“ uručen je u petak predstavnicima 93 obiteljska poljoprivredna gospodarstva (OPG) koji svoje proizvode nude na štandovima zagrebačkih tržnica.
Ljetno radno vrijeme reciklažnih dvorišta
18.07.2024.
Od ponedjeljka do petka bit će otvorena od 6,30 sati do 20 sati. Radno vrijeme subotom bit će od 6,30 sati do 14 sati, a nedjeljom i blagdanom neće poslovati.
Omogućena prodaja karata na Autobusnom kolodvoru Zagreb, traje uključivanje informacijskog sustava
17.07.2024.
Na Autobusnom kolodvoru Zagreb, omogućena je fizička prodaja karata na šalterima, a od utorka je ponovno u funkciji online prodaja na web stranicama www.akz.hr. 
 Od danas prodaja povlaštenih parkirališnih karata na mjesec dana
12.07.2024.
U cilju prilagodbe parkirališnim blokovima za povlaštene parkirališne  karte (PPK), korisnici će postojeće PPK moći kupiti najdulje na mjesec dana.
Izoliran informacijski sustav Zagrebačkog holdinga zbog sumnje u pokušaj kibernetičkog napada
12.07.2024.
Zagrebački holding u četvrtak u popodnevnim satima preventivno je izolirao svoj informacijski sustav zbog prepoznate sumnje na pokušaj kibernetičkog napada, kako bi se adresirala prijetnja i spriječio kibernetički napad. 
Novi raspored odvoza otpada - Gradske četvrti Trešnjevka Sjever i Sesvete
08.07.2024.
Od danas, uvode se promjene u raspored odvoza otpada u pojedinim gradskim četvrtima. Mijenjaju se dani odvoza plastike i papira te biootpada u određenim ulicama u gradskim četvrtima Trešnjevka Sjever i Sesvete.
Provjerite nove dane odvoza otpada sa svoje adrese.
Izmjene u podružnicama Zagrebačkog holdinga
03.07.2024.
U podružnicama Zagrebačkog holdinga (ZGH) ovaj tjedan došlo je do nekoliko izmjena u upravljačkoj strukturi.
Izmjene u Nadzornom odboru Zagrebačkog holdinga
03.07.2024.
Suzana Brenko dala je veliki doprinos tijekom procesa financijske stabilizacije poslovanja i podizanja operativne efikasnosti Zagrebačkog holdinga, čime je osiguran smjer prema održivom razvoju i izgradnji otpornosti grupe.
Zagrebački holding postao član Hrvatskog poslovnog savjeta za održivi razvoj
02.07.2024.
Članovi ove neprofitne organizacije gospodarskog sektora istaknuti su predstavnici poslovnog sektora koji provode i podupiru razvoj koji uravnotežuje gospodarski rast s odgovornošću prema društvenoj zajednici i okolišu.
Ugašen požar na platou pored odlagališta Jakuševec
27.06.2024.
Mjerna postaja za kvalitetu zraka na Jakuševcu pokazuje da nema ugroze po zdravlje ljudi. Radilo se o požaru manje količine neopasnog glomaznog otpada prikupljenog putem javne usluge koji je ugašen nešto iza 3h.