Novosti


 
U akciji čišćenja Medvednice prikupljeno 11 tona otpada
20.04.2021.
Ovako velika količina otpada odbačenog u prirodu ukazuje na potrebu širenja svijesti o važnosti očuvanja prirode te daljnju edukaciju javnosti o potrebi savjesnog zbrinjavanja otpada.
Demanti netočnih tvrdnji vezanih uz izmjene ugovora o radu
18.04.2021.
Najoštrije osuđujemo pokušaj zlouporabe i korištenje radnika bilo koje razine u političke svrhe te dovođenje javnosti u zabludu puštanjem lažnih informacija o njihovim radno-pravnim statusima. 
Mala škola Čistoće od danas na reciklažnim dvorištima
16.04.2021.
Podružnica Čistoća u petak, 16. travnja, započela je novi krug edukativno-izobraznih aktivnosti, koje se provode pod zajedničkim nazivom „Mala škole Čistoće“. Novom serijom edukacija bit će obuhvaćena sva reciklažna i mobilna reciklažna dvorišta i održavat će se radnim danom od 9 do 12 sati.
Provedite subotu u prirodi i akciji čišćenja Parka prirode Medvednica
16.04.2021.
Radi se o jednodnevnoj akciji čišćenja divljih odlagališta otpada u Parku prirode, za koju Zagrebački holding tradicionalno osigurava podršku podružnice Čistoća u vidu organizacije odvoza i zbrinjavanja prikupljenog otpada. ​​​​​​​
Predbilježbe za cijepljenje i putem besplatnog broja telefona od 0 do 24
07.04.2021.
U sklopu Pozivnog centra Zagrebačkog holdinga uspostavljena je i posebna telefonska linija putem koje se građani mogu predbilježiti za cijepljenje protiv bolesti koje uzrokuje koronavirus. Besplatan broj 0800 88 04 građanima je dostupan od 0 do 24 sata.  
01.04.2021.
Gradska plinara Zagreb - Opskrba d.o.o. obaviještava kupce da će u razdoblju od 1. do 9 travnja obaviti očitanje mjernih uređaja. Također poziva korisnike da, zbog epidemiloške situacije, sami dojave stanje plinomjera, putem aplikacije Moj račun, web obrasca ili pozivom na naznačene brojeve telefona.
Naših godinu dana od potresa u Zagrebu
22.03.2021.
Ubrzo nakon potresa stavili smo u funkciju sve raspoložive resurse i angažirali maksimalan broj radnika koji su bili svakodnevno na dispoziciji građanima 24 sata na dan dokle god je to bilo potrebno. Također smo donijeli niz mjera s ciljem pružanja pomoći građanima i poslovnim subjektima u sanaciji posljedica potresa.
Dovršeno uređenje terminala Črnomerec
20.03.2021.
Početkom ovog tjedna završili su opsežni radovi na uređenju autobusnog terminala ZET-a na Črnomercu. U sklopu radova, ukupne vrijednosti 7,7 milijuna kuna, uređeno je 12,9 tisuća četvornih metara kolnika i nogostupa, postavljene su nove nadstrešnice i dva sanitarna kontejnera, te je modernizirana javna rasvjeta i komunalna infrastruktura.
Spremnici za odvojeno skupljanje otpada dobiveni putem Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost
18.03.2021.
Zagrebački holding d.o.o. podružnica Čistoća u 2021. započela je sa zamjenom starih spremnika te postavljanjem novih za odvojeno skupljanje otpada dobivenih u okviru projekta "Nabava spremnika za odvojen prikupljanje komunalnog otpada". 
Po udjelu žena na rukovodećim pozicijama, iznad hrvatskog i EU prosjeka
08.03.2021.
Zbog prirode usluga koje pružamo, žene u Zagrebačkom holdingu su u manjini - čine tek četvrtinu zaposlenih. No, možemo se pohvaliti da po udjelu žena na rukovodećim pozicijama Zagrebački holding bitno odskače i od Hrvatskog i EU prosjeka.