Novosti

Nova električna vozila u voznom parku Zagrebačkog holdinga
20.07.2020.
Kroz neposredno sufinanciranje kupnje energetski učinkovitih vozila, podružnice Gradska Groblja, Zagrebparking i ZGOS nabavili su električna vozila i električne bicikle uz subvenciju Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.
Besplatno parkiranje za građane čiji su objekti oštećeni u potresu
17.07.2020.
Podsjećamo građane čiji su stambeni objekti oštećeni u potresu, na mogućnost ostvarivanja besplatnog parkiranja u javnim garažama i na javnim parkiralištima, na jedan odnosno tri mjeseca, ovisno o razini oštećenja stambenog objekta, uz mogućnost produljenja.
03.07.2020.
Ovaj tjedan na kućne adrese građana, uz račune Zagrebačkog holdinga za lipanj dostavljen je i obrazac Zahtjeva za odvoz glomaznog otpada. To je ujedno drugi takav obrazac za ovu kalendarsku godinu, a zahtjev se može uputiti i online, ispunjavanjem e-Zahtjeva
01.07.2020.
Grad Zagreb od jučer ima modernizirani nadzorno-upravljački sustav vodoopskrbne mreže i dispečerski centar. Radi se o investiciji vrijednosti 5 milijuna kuna, kojom se unaprjeđuje efikasnost poslovanja te povećava kvaliteta usluge za korisnike. 
31.05.2020.
Među laureatima, kojima je u povodu Dana Grada Zagreba dodijeljeno ovo vrijedno priznanje, nalaze se i radnici Zagrebačkog holdinga te ustanova Gradska ljekarna Zagreb.
29.05.2020.
Grupa Zagrebački holding, uz pozitivne pokazatelje na području investicija i društvene odgovornosti, 2019. godinu završila je s pozitivnim financijskim rezultatom poslovanja, razvidno je iz objavljenih godišnjih izvješća.
Nedjeljno radno vrijeme gradskih tržnica
27.05.2020.
Temeljen Odluke Nacionalnog stožera civilne zaštite RH o izmjeni Odluke o radnom vremenu i načinu rada tržnica za vrijeme trajanja pandemije COVID-19,  a slijedom povoljnije epidemijološke situacije, ukida se zabrana rada tržnica nedjeljom uz pridržavanje općih protuepidemijoloških mjera. 
Obavijest korisnicima javnih parkirališta
15.05.2020.
Od 18. svibnja mogućnost besplatnog parkiranja na javnim parkiralištima moći će koristiti i građani koji imaju prebivalište na području Gornjeg i Donjeg grada, a čiji su objekti oštećeni u potresu. Za tu mogućnost potrebno je ishoditi potvrdu nadležnog gradskog ureda.
Dogovaranje odvoza glomaznog otpada
15.05.2020.
Molimo građane da više ne iznose glomazni otpad ispred svojih objekata, već da odvoz naručuju isključivo izravno od podružnice Čistoća putem obrasca, s ciljem da se u dogovoru otpad odvozi planski.
Nova članica Uprave Gradske plinare Zagreb-Opskrba d.o.o.
11.05.2020.
Odlukom Skupštine trgovačkog društva Gradska plinara Zagreb – Opskrba d.o.o., za direktoricu/članicu Uprave tog trgovačkog društva s današnjim danom imenovana je Ivona Ilijaš, na mandatno razdoblje od četiri godine.