Holding centar

zagreb sada

četvrtak 01.06.2023.

dogovori telefonski razgovor

Kontinuirano osluškujemo naše sugrađane i oblikujemo usluge prema Vašim potrebama! Vaše nam je mišljenje važno i rado će ga poslušati najodgovornije osobe naših podružnica i Društava u cijelosti. Nastojimo biti istinski servis građanima grada Zagreba.
Pošaljite

predloži lokaciju pokretnog ureda

U pokretnom uredu Zagrebačkog holdinga mogu se ugovoriti sve usluge iz portfelja Društva, podnijeti zahtjevi za promjenama postojećih, zaprimiti sve vrste predstavki, dobiti informacije ili izvršiti uplate bez naknade platnog prometa.
Pošaljite

aktualni statusi

Nova ZET-ova aplikacija za kupnju karata

Aplikacija Moj ZET od danas je dostupna korisnicima te omogućava bržu, lakšu i jednostavniju kupnju svih vrsta karata i kupona za autobuse, tramvaje i uspinjaču. 

Upute u PDF formatu, kao i detaljne upute za korištenje mobilne aplikacije putnici mogu preuzeti na poveznici. Za dodatne informacije građani se mogu javiti na javnost@zet.hr.
 

 

Javni prijevoz
Tramvajski promet je redovit dok pojedine autobusne linije prometuju uz privremene izmjene i moguća odstupanja od reda vožnje. 
O javnom gradskom prijevozu možete se informirati na web stranici ZET-a.

 
TRAMVAJI OVOG VIKENDA NE VOZE DIJELOM ULICE GRADA VUKOVARA
U subotu i nedjelju (3. i 4. lipnja), u vremenu od 5.50 do 18 sati, bit će obustavljen tramvajski promet Ulicom grada Vukovara, na dijelu od Savske ceste do Avenije Marina Držića, zbog radova na zamjeni vozne žice.

Tramvajske linije 5 i 13 vozit će izmijenjenim trasama u oba smjera.
Radovi na Sljemenskoj cesti uvjetuju promjene na liniji autobusa 140
Uz već postojeći zatvoreni uzlazni dio Sljemenske ceste, zatvoren je i silazni dio (od objekta Tomislavov dom u smjeru Zagreba). Zbog radova na Sljemenskoj cesti,  na snazi je privremena regulacija prometa, koja će ovisno o vremenskim uvjetima trajati oko 4 mjeseca.

Od srijede, 31. svibnja do završetka radova, linija 140 će radnim danima ostvarivati polazak samo u 6.20 sati s Mihaljevca prema Sljemenu.
Subotom, nedjeljom i praznikom, autobusna linija 140 prometovat će prema redovitom rasporedu vožnje.

 
Za vrijeme regulacije prometa bit će onemogućeno prometovanje vozila dionicom od Pilane Bliznec, u smjeru sjevera, kao i iz smjera vrha prema gradu. Navedene dionice Sljemenske ceste bit će zatvorene za sav promet, uključujući i vozila ZET-a, od 08:00 do 17:00 sati svakim radnim danom, osim vikenda i blagdana. Pristup vozilima u smjeru Medvedgrada također će biti onemogućen.
NA ŽIČARI U PRODAJI DNEVNE I GODIŠNJE KARTE ZA BICIKLISTE
U prodaji su dnevne i godišnje karte za bicikliste  koji Žičaru Sljeme imaju potrebu koristiti višekratno od podnožja prema vrhu Sljemena. Radi se o kartama koje će istovremeno vrijediti za prijevoz i osobe i bicikla. 
Stanje na cestama
Uvjeti za vožnju su povoljni, a prema privremenoj regulaciji prometa vozi se u zonama radova.

 


 
Opskrba vodom
Sva domaćinstva priključena na vodoopskrbni sustav opskrbljuju se pitkom vodom.
 
Online - brza dojava stanja plinomjera i vodomjera

Kako biste platili Vaše račune prema potrošnji, dovoljno je stanje vašeg plinomjera dojaviti putem jednostavne aplikacije MOJ RAČUN dostupne na web stranici Gradske plinare Zagreb - Opskrbe d.o.o. Potrebno je upisati ŠIFRU KUPCA I ŠIFRU OMM-a te zatim upisati aktualno stanje plinomjera.

Kako bismo vam omogućili bržu, efikasniju i kvalitetniju komunikaciju također Vam nudimo mogućnost da putem aplikacije MOJ VIO brzo i jednostavno provjerite i prijavite potrošnju vode, provjerite stanje vaših računa, zahtijevate dostavu pdf računa te ostale opcije.

Dodatno, stanje plinomjera i vodomjera možete dostaviti i putem govornog automata Pozivnog centra na broju 072 500 400 i bez razgovora s agentom. Dovoljno je nakon odabira odgovarajuće opcije u izborniku izgovoriti osobne podatke i šifru kupca te stanje brojila. Također, stanje plinomjera moguće je dostaviti i unosom stanja putem tipkovnice: u izborniku odaberite opciju 4 te nakon toga u podizborniku opciju 3. Nakon što putem tipkovnice unesete šifru kupca potrebno je samo utipkati stanje Vašeg plinomjera.
 

Opskrba plinom
Sva se domaćinstva priključena na mrežu opskrbljuju plinom i nema poteškoća u distribuciji.
Odvoz miješanog otpada iz kućanstva
Provjerite dan odvoza miješanog komunalnog otpada upisivanjem naziva ulice/trga i/ili kućnog broja u tražilicu ili preuzmite aplikaciju Razvrstaj MojZG na poveznici.
 
Plavi tjedan, na rasporedu odvoz papira
Usluga odvoza miješanog komunalnog i biootpada realizira se prema rasporedu, kao i odvoz papira koji je na rasporedu ovaj tjedan. Tijekom sljedećeg tjedna iz svih će se gradskih područja odvoziti plastika i metal.
Postupak naručivanja izrade boksova za smještaj spremnika komunalnog otpada
Nakon zaprimanja rješenja kojim se odobrava korištenje površine javne namjene za gradnju građevine gotove konstrukcije za smještaj spremnika za komunalni otpad od strane Gradskog ureda za obnovu, izgradnju, prostorno uređenje, graditeljstvo, komunalne poslove i promet, možete zatražiti ponude za izradu boksova (s brojem spremnika navedenim u spomenutom rješenju) od izvođača navedenih na stranicama GSKG-a.

 
Dežurne ljekarne
Dežurne ljekarne na Trgu bana Josipa Jelačića, Ilici 301, Ozaljskoj 1, Aveniji Većeslava Holjevca 22 i Grižanskoj 4, otvorene su od 0 do 24 sata.