Holding centar

zagreb sada

petak 24.09.2021.

dogovori telefonski razgovor

Kontinuirano osluškujemo naše sugrađane i oblikujemo usluge prema Vašim potrebama! Vaše nam je mišljenje važno i rado će ga poslušati najodgovornije osobe naših podružnica i Društava u cijelosti. Nastojimo biti istinski servis građanima grada Zagreba.
Pošaljite

predloži lokaciju pokretnog ureda

U pokretnom uredu Zagrebačkog holdinga mogu se ugovoriti sve usluge iz portfelja Društva, podnijeti zahtjevi za promjenama postojećih, zaprimiti sve vrste predstavki, dobiti informacije ili izvršiti uplate bez naknade platnog prometa.
Pošaljite

aktualni statusi

U prometu noćne linije
Na noćnim linijama 31 i 34 prometuju autobusi, dok na linijama 32 i 33 prometuje tramvaji.

Redovit je i noćni autobusni promet na linijama 116 (Ljubljanica - Podsused most), 212 (Dubec - Sesvete) i 268 (Glavni kolodvor - Velika Gorica). 
Stanje na cestama
Vremenski uvjeti za vožnju su povoljni, a prema privremenoj regulaciji prometa vozi se u zonama radova.
Bez poteškoća u opskrbi vodom
Sva domaćinstva priključena na vodoopskrbni sustav opskrbljuju se pitkom vodom.
Opskrba plinom
Sva se domaćinstva priključena na mrežu opskrbljuju plinom i nema poteškoća u distribuciji.
Odvojeno skupljanje otpada
Podružnica Čistoća kontinuirano dijeli vrećice za odvojeno skupljanje plastike, metala te odlaganje biootpada. Vrećice dostavljaju djelatnici Čistoće za godišnje razdoblje. 

Pozivaju se građani na pravilno odvajanje otpada te se mole da u smeđe spremnike odlažu samo onu vrstu otpada koja je propisana. Ukoliko se utvrdi da u spremniku nije odložen isključivo propisani biootpad, usluga pražnjenja neće biti pružena.
Plavi tjedan, na rasporedu odvoz papira
Usluga odvoza miješanog komunalnog i biootpada realizira se prema rasporedu, kao i odvoz papira koji je na rasporedu ovaj tjedan. Tijekom sljedećeg tjedna iz svih će se gradskih područja odvoziti plastika i metal.
Odvoz papira te biootpada

Odvoz papira planiran je tijekom dana s područja gradskih četvrti Črnomerec, Podsused -Vrapče, Stenjevec i Donji grad (MO “Petar Zrinski“).
 
Biootpad će se odvoziti s područja Peščenice - Žitnjak, Donjeg grada (MO "Kralj Zvonimir", MO "Nadbiskup Antun Bauer", MO "Petar Krešimir IV.") i Sesveta (MO Novo Brestje, MO Staro Brestje, MO Sesvetska Sopnica, MO Novi Jelkovec, MO Jelkovec, MO Sesvetska Selnica, MO Sesvetska Sela, MO Kraljevečki Novaki, MO Popovec, MO Kobiljak, MO Sesvetski Kraljevec, MO Dumovec, MO Luka, MO Centar, MO Gajišće, MO Adamovec, MO Belovar, MO Lužan, MO Moravče, MO Žerjavinec, MO Blaguša, MO Gajec, MO Glavnica Donja, MO Glavnica Gornja, MO Jesenovec, MO Prepuštovec, MO Vurnovec).


Reciklabilni otpad preuzima se između 14 i 22, a u užem centru grada između 21.30 i 5.30 sati. 

Ekipama Čistoće, molimo, osigurajte pristup spremnicima kako bi se usluga odvoza mogla nesmetano realizirati. 

Pokretni ured u Ivanjoj Reki te na Žitnjaku, Borongaju, Trešnjevci, Prečkom i Ljubljanici

Pokretni ured će od 7 do 8.30 sati biti u Ivanjoj Reki na Ivanjorečkoj cesti, kod nove škole, od 9 do 10.30 sati na adresi Žitnjak 61, ispred MO Žitnjak, a od 11 do 13 sati na križanju Portoroške i Porečke u Borongaj - Vukomercu. Poslijepodne, ured će biti od 14 do 15.30 sati u Ulici Park Stara Trešnjevka 2, na parkiralištu, od 16 do 17.30 sati u Ulici Ive Tijardovića, preko puta shopping centra Prečko, a od 18 do 19.30 sati na okretištu tramvaja Ljubljanica.

Podsjećamo, u Pokretnom uredu Zagrebačkog holdinga mogu se ugovoriti ili modificirati sve usluge iz portfelja Društva, dobiti informacije, savjeti, podnijeti zahtjevi ili platiti računi bez dodatne naknade.

Prepoznatljivo specijalizirano vozilo Zagrebačkog holdinga radnim danom obilazi nekoliko gradskih četvrti, a subotom je u zoni tržnica.

Radno vrijeme poslovnica Holding centra

Sve usluge u središnjoj poslovnici u Ulici grada Vukovara 41 dostupne su korisnicima ponedjeljkom i utorkom od 7 do 19 sati te srijedom, četvrtkom i petkom od 7 do 16 sati. Poslovnica u Dupcu otvorena je radnim danom od 7 do 14 sati. Mobilna poslovnica obilazi gradske četvrti prema planiranom rasporedu.

Agenti Pozivnog centra dostupni su svaki dan na broju 072 500 400.

Parkirališne se karte mogu kupiti i putem specijalizirane internetske stranice. Izdavanje različitih potvrda, primjerice o (ne)postojanju dugovanja, osigurano je također i elektroničkim putem, a iste će biti ovjerene naprednim elektroničkim potpisom i dostavljene elektroničkim putem podnositelju zahtjeva. Druga se dokumentacija može poslati i putem elektroničke pošte holding.centar@zgh.hr, a na raspolaganju su i naše e-usluge.
 
 

Dežurne ljekarne
Dežurne ljekarne na Trgu bana Josipa Jelačića, Ilici 301, Ozaljskoj 1, Aveniji Većeslava Holjevca 22 i Grižanskoj 4, otvorene su od 0 do 24 sata.