Pozivni centar Zagrebačkog holdinga

Jedan broj za sva pitanja o uslugama Zagrebačkog holdinga!

 
Pozivom na broj telefona 072 500 400 brzo i jednostavno doznajte sve o:
 • svim komunalnim uslugama koje su obuhvaćene jedinstvenom platnicom te pojedinostima o računu i stanju duga
 • uslugama i računima Gradske plinare Zagreb- Opskrba d.o.o.
 • odvozu otpada i uslugama podružnice Čistoća
 • javnom gradskom prijevozu (stanju u prometu, voznom redu, cijenama i vrstama karata ZET-a)
 • prometu u mirovanju, odnosno parkiranju (javnim garažama, parkirnim kartama i službi premještanja vozila)
 • uslugama Autobusnog kolodvora Zagreb
 • djelovanju dežurnih i interventnih ekipa 
 • aktualnim radovima na cestama i prometnim regulacijama
 • održavanju zelenih površina i igrališta
 • upravljanju i održavanju zgrada
 • dojavi stanja vodomjera i plinomjera te detaljima o opskrbi vodom i plinom
 • svim ostalim korisnim detaljima iz portfelja usluga Zagrebačkog holdinga. 

Cijena poziva i obračunska jedinica za pozive naplaćuje se prema tarifi telekomunikacijskog operatora korisnika.
Ponuda nakladničke kuće AGM, događanja u Areni Zagreb, upravljanje gradskim grobljima, rad tržnica, turistička ponuda u objektima Vladimira Nazora, samo su neke od tema o kojima također možete razgovarati s našim agentima.

Vaše nam je mišljenje važno!

Na isti broj možete iznijeti svoje prijedloge i primjedbe te pohvale.
 

Radno vrijeme


Pozivni centar Zagrebačkog holdinga na raspolaganju je 24 sata dnevno, tijekom cijele godine!
Za upite o svim uslugama Grupe Zagrebački holding, o računima, stanju duga, prijavama nepravilnosti i općim informacijama naši agenti su dostupni od ponedjeljka do petka od 6 do 17 sati. Od 17 do 22 sata korisnici mogu dobiti sve informacije o redovima vožnje autobusa koji polaze i dolaze na Autobusni kolodvor Zagreb te brzo i jednostavno rezervirati autobusne karte, informirati se o javnom gradskom prijevozu, parkirališnim uslugama te zatražiti usluge svih dežurnih službi i hitnih intervencija, dok su od 22 do 6 sati građanima na raspolaganju sve interventne službe i informacije o tramvajskom i autobusnom prometu.

Vikendom, blagdanom i državnim praznikom pozivom na broj 072 500 400 korisnici mogu dobiti sve informacije Autobusnog kolodvora Zagreb, Zagreb parkinga, provjeriti stanje u javnom gradskom prijevozu te zatražiti usluge svih dežurnih službi i hitnih intervencija ZGH.

 

Digitalna komunikacija


Informacije o svim uslugama Zagrebačkog holdinga, trenutnom stanju u opskrbi vodom i plinom kao i rasporedi pokretnog ureda i odvoza otpada mogu se dobiti na https://holdingcentar.zgh.hr/. Na istoj stranici dostupni su i moduli e -usluga Zagrebačkog holdinga d.o.o. putem kojih građani mogu predati zahtjeve za promjenu naziva obveznika, adrese dostave računa, zatražiti preknjiženje uplate, potvrde o nepostojanju duga te pristupiti internetskim i mobilnim apikacijama Gradske plinare Zagreb - Opskrbe d.o.o, Vodoopskrbe i odvodnje d.o.o, Zagrebparkinga. Građani imaju i mogućnost predlaganja lokacije Pokretnog ureda te dogovaranja telefonskog razgovora s agentom korištenjem web obrazaca. Stranica je prilagođena mobilnim uređajima.

Naši djelatnici odgovorit će vam na sve upite o komunalnim računima (jedinstvena uplatnica), napraviti preknjiženja uplata, dostaviti račune u pdf formatu kao i pružiti informacije o svim drugim uslugama Zagrebačkog holdinga i putem e- maila: holding.centar@zgh.hr .

U želji za unaprjeđenjem odnosa s korisnicima pozivamo vas da nam se javite i drugim kanalima digitalne komunikacije. Agenti Pozivnog centra odgovorit će na sve vaše upite i putem mobilnih aplikacija Whats App, Viber (+385 91 6471 100), Facebook Messenger te društvenih mreža Facebook, Twitter, Instagram i LinkedIn. Aplikacijama se može jednostavno pristupiti preko naše web stranice https://holdingcentar.zgh.hr/.

Uveli smo i mogućnost automatskog unosa stanja plinomjera korištenjem telefonske tipkovnice bez čekanja u redu kao i ostavljanja glasovne poruke za dojave stanja vodomjera i plinomjera. Sve možete riješiti u nekoliko minuta, a dovoljno je slijediti glavni izbornik.

Brzo i jednostavno dojavite svoj OIB sada i putem POZIVNOG CENTRA Zagrebačkog holdinga pozivom na broj 072 500 400.