Aktualnosti
Gradska ljekarna Zagreb i ove godine važan dio Noći muzeja
Objavljeno 29. siječnja 2020.
Gradska ljekarna Zagreb slavi mali jubilej 5-godišnjeg sudjelovanja na manifestaciji Noć muzeja, prve tri godine u sklopu projekta ZGH d.o.o. na Zagrebačkom velesajmu, a već drugu godinu samostalno u našoj najpoznatijoj ljekarni tik uz Kamenita vrata.
Moj račun Gradske plinare- Opskrba na sustavu e-Građani
Objavljeno 28. siječnja 2020.
Usluga Gradske plinare Zagreb – Opskrba d.o.o. "Moj račun – Gradska plinara Zagreb-Opskrba"omogućava korisnicima nositeljima obveze javne usluge opskrbe plinom uvid u svoje trenutno stanje uplata i zaduženja te stanja plinomjera.
Izdana nova rješenja za plaćanje komunalne naknade
Objavljeno 10. siječnja 2020.
U 2019. godini stupila je na snagu nova Odluka o komunalnoj naknadi te su izdana nova rješenja samo za one obveznike/objekte, od ukupno preko 500.000 obveznika, koji podliježu izmjenama u obračunu.
Novi kolektivni ugovor za radnike Zagrebačkog holdinga
Objavljeno 24. prosinca 2019.
Nakon višemjesečnih pregovora tijekom kojih se nastojalo, socijalnim dijalogom i pregovorima u dobroj vjeri, pronaći kompromisno rješenje između zahtjeva sindikata i dodatnog financijskog opterećenja poslodavca, pregovarački odbori poslodavca i sindikata postigli su suglasje o bitnim odredbama novog Kolektivnog ugovora za radnike u trgovačkom društvu Zagrebački holding d.o.o.za naredne 4 godine.
Javna nabava