Radno vrijeme na Dan neovisnosti4. listopada 2019.
Na državni praznik Dana neovisnosti u utorak, 8. listopada  tržnice u gradu Zagrebu, Veletržnica i hladnjača i skladišta neće poslovati.

Na dan praznika zatvorene će biti i poslovnice za korisnike- Holding centarGSKG d.o.o., Vodoopskrbe i odvodnje d.o.o, Plinare Zagreb- Opskrbe d.o.o.podružnice Čistoća , ali će kontinuirano, od 0 do 24 sata, biti dostupan Pozivni centar na broju telefona 072/ 500 400.U ponedjeljak, 7. listopada blagajna i šalter za informacije podružnice Čistoća poslovat će u vremenu od 8 do 14 sati, a reciklažna dvorišta prema uobičajnom radnom vremenu. Provjerite na linku.
 
Šalteri za Informacije/reklamacije i šalter priključaka Vodoopskrbe i odvodnje d. o. o.  u Ulici Eleonore Patačić 1b i Folnegovićevoj ulici 1 te šalteri Gradske plinare Zagreb- Opskrba d. o. o u Radničkoj cesti 1A u ponedjeljak, 7. listopada radit će, kao i svakog radnog dana, od 8 do 15 sati.
 
Raspored Pokretnog ureda Zagrebačkog holdinga pogledajte na LINKU.Informacije o javnom gradskom prometu možete pratiti na SADA.ZGH.HR
 
Dežurne ljekarne- kontakti

Hitne intervencije- kontakti

Radno vrijeme Gradskih groblja