Radno vrijeme na blagdan Božića, Novu godinu i blagdan Sveta tri kralja



20. prosinca 2019.  Blagdani Božića i Svetog Stjepana

Holding centar, središnja poslovnica Zagrebačkog holdinga za odnose s korisnicima u Ulici grada Vukovara 41 na Badnjak će raditi do 13 sati, kao i na Staru godinu. Na Božić, blagdan sv. Stjepana i Novu godinu korisnički centar bit će zatvoren, a uobičajeno će raditi u nastavku tjedna.

Bez obzira na blagdane, korisnička će podrška biti osigurana svakim danom od 0 do 24 sata. Podsjećamo da su agenti Pozivnog centra dostupni putem broja 072 500 400, a građanima su kontinuirano na raspolaganju i svi drugi komunikacijski servisi te elektroničke usluge kojima se pristupa s internetske stranice holdingcentar.zgh.hr.

Dana 24. i 31. prosinca blagajne i šalteri GSKG d.o.o., Vodoopskrbe i odvodnje d.o.o rade prema uobičajenom radnom vremenu, a šalteri: blagajne, reklamacije i informacije Gradske Plinare Zagreb- Opskrbe d.o.o.  poslovat će do 13 sati.
 
Radno vrijeme Punionice SPP: Badnjak (24.12.2019.)  Stara godina( 31.12.2019.):  7.00 - 15.00 sati. U srijedu i četvrtak, 25. i 26. Prosinca. te u srijedu 1. siječnja 2020. i ponedjeljak 6. siječnja 2020. punionica SPP neće biti otvorena.

Blagajne, reklamacije i informacije Podružnice Čistoća posluju 24. prosinca do 13 sati, 27. prosinca od 8 do 14 sati, 31. prosinca do 12 sati, a one podružnice Zagrebparking u Šubićevoj 40/III 24. prosinca posluju od 7:30 - 15 sati te blagajna podružnice Zagrebparking u Holding centru u Ulici grada Vukovara 41 od 7:30h - 13 sati.

U srijedu i četvrtak, 25. i 26. prosinca navedeni blagajne i šalteri  neće biti otvoreni.

Tržnice u  gradu Zagrebu i Veletržnica, hladnjača i skladišta na blagdane Božića i Svetog Stjepana, 25. i 26. prosinca neće poslovati. 



Na blagdane također neće raditi i prodajna mjesta (vrtni centar, rasadnici i cvjećarnice) podružnice Zrinjevac. 

Razdoblje božićnih blagdana te novogodišnjih i školskih praznika, kao i ranijih godina, dovodi do smanjenja prometne potražnje te će se sukladno tome prilagoditi raspored u tramvajskom i autobusnom prijevozu.

Detaljne informacije u realnom vremenu o javnom gradskom prometu možete pratiti na holdingcentar.zgh.hr i web stranici ZET-a.



Nova godina i blagdan Sveta tri kralja

Tržnice u  gradu Zagrebu i Veletržnica, hladnjača i skladišta na prvi dan nove 2020. godine neće poslovati kao i na blagdan Sveta tri kralja, u ponedjeljak 6. siječnja.

Jednako tako, Holding centar Zagrebačkog holdinga kao i sve blagajne i šalteri GSKG d.o.o., Vodoopskrbe i odvodnje d.o.oPlinare Zagreb- Opskrbe d.o.o.podružnice Čistoća  u srijedu 1. siječnja te ponedjeljak 6. siječnja 2020. godine neće biti otvoreni.

Prvog dana nove 2020. godine te 6. siječnja također neće raditi i prodajna mjesta (vrtni centar, rasadnici i cvjećarnice) podružnice Zrinjevac. 

Reciklažna dvorišta su zatvorena na blagdane i praznike, a uobičajeno radno vrijeme pogledajte na linku.

Dežurne ljekarne- kontakti
Hitne intervencije- kontakti