Prezentacija planiranog izdanja obveznica Zagrebačkog holdinga povezanih s održivim poslovanjem



30. lipnja 2023. - U okviru procesa planirane javne ponude novih obveznica Zagrebačkog holdinga d.o.o. („Društvo“) povezanih s održivim poslovanjem („Obveznice“), nastavno na objavljenu prezentaciju za investitore i održane pojedinačne sastanke s institucionalnim ulagateljima, dana 28. lipnja 2023. godine održana je i grupna prezentacija za potencijalne ulagatelje. 
 
U nazočnosti gradonačelnika Tomislava Tomaševića i predstavnika Grada Zagreba te Zajedničkih agenata izdanja, Društvo je predstavila Uprava Društva, naglasivši kako su se u posljednje dvije godine stabilizacijom financija i poslovanja stvorili preduvjeti za transformaciju Grupe i njezin fokus na održivost. Na prezentaciji su predstavljeni i osnovni uvjeti javne ponude obveznica Društva, uključujući i postavljene ciljeve uspješnosti povezane s održivim poslovanjem. Obveznice su osigurane bezuvjetnim i neopozivim jamstvom Grada Zagreba. 
 
Tijekom susreta s renomiranim predstavnicima investicijske i poslovne zajednice, posebice financijskog sektora, potvrđen je status Društva kao poželjnog partnera na tržištu.

Opširnije o aktivnostima Društva u vezi s planiranim izdanjem Obveznica pratite na OBVEZNICE