U Dupcu otvorena nova poslovnica Holding centra

19. studenoga 2020. - Za korisnike usluga Zagrebačkog holdinga od danas je u istočnom dijelu grada dostupna nova poslovnica Holding centra. Nalazi se u sklopu tržnice Dubec i prilagođena je za pristup osobama s poteškoćama u kretanju.

Korisnici će na šalterima ove izdvojene poslovnice Holding centra moći platiti račune Zagrebačkog holdinga bez naknade, predati zahtjeve za promjenom podataka, dobiti informacije, uputiti reklamacije i obaviti ostale usluge iz portfelja Društva, vezane uz jedinstvenu uplatnicu. 

Do daljnjega će biti otvorena radnim danom od 7 do 13 sati te subotom od 8 do 12 sati, dok će se spektar i oblici podrške korisnicima kontinuirano proširivati.

Podsjetimo, Holding centar osigurava podršku korisnicima usluga Zagrebačkog holdinga i povezanih društava, kroz središnji Centar u Ulici grada Vukovara 41, Pokretni ured te digitalne komunikacijske kanale, koju karakterizira cjelodnevna dostupnost i profesionalna komunikacija s građanima 24 sata dnevno.

Otvorenje nove poslovnice samo je dio novosti koje Holding, nastavljajući razvijati odnose s korisnicima, priprema na području odnosa s korisnicima.