Tržnice Zagreb iznajmljuju poslovne prostore


 
15.02.2023. - Holdingova podružnica Tržnice Zagreb objavila je natječaj za davanje u zakup poslovnih prostora, garaža i garažnih mjesta na više lokacija u gradu. Rok za dostavu pisanih ponuda je do 1. ožujka ove godine do 12 sati, a javno otvaranje ponuda održat će se 2. ožujka ove godine u podružnici Tržnice Zagreb, Šubićeva 4O/V. 
 
Riječ je o prostorima na tržnicama Kažotićev trg (uglavnom obrtničke usluge i skladišta), Prečko (ugostiteljska i trgovačka djelatnost), Špansko (uredski prostori), Remetinečki gaj (trgovina i skladište), Trešnjevka (ugostiteljska i trgovačka djelatnost), Trnje (ugostiteljstvo i skladište), Utrina (trgovina i ugostiteljstvo), Volovčica (ugostiteljska i trgovačka djelatnost), Veletržnica (restoran) i Kvatrić (garaže i garažna mjesta - ulaz u podzemni dio objekta iz Šubićeve ulice). 
 
Kako je priopćeno iz podružnice, poslovni prostori mogu se razgledati tijekom radnog vremena svake lokacije, uz prethodnu najavu. Sve informacije u vezi s provedbom natječaja i uvjetima iz ugovora o zakupu mogu se dobiti na telefon: 099 8036 912 ili e-mail irena.klaric@zgh.hr.
 
O svim uvjetima javnog natječaja, načinu slanja ponuda i potrebnoj dokumentaciji pronaći ćete u rubrici Natječaji / Javni pozivi.