Raspisan natječaj za organizaciju adventa na šest zagrebačkih tržnica

4. studenoga 2022. - Podružnica Tržnice Zagreb raspisala je natječaj za dodjelu lokacija za organizaciju Adventa od 26. studenoga do 7. siječnja sljedeće godine na tržnicama Botinec, Britanac, Dubrava, Jarun, Kustošija i Volovčica.

Putem natječaja daje se u zakup tržni prostor veličine od 100 četvornih metara na tržnicama Botinec i Kustošija do čak 200 četvornih metara na Britancu i tržnici Jarun. 

Natječajem je definiran najmanji i najveći broj pokretnih naprava namijenjenih ugostiteljstvu i prigodnoj prodaji te dodatni sadržaji.

Zainteresirani ponuditelji uz ispunjenje uvjeta natječaja kao što je postavljanje kućica bijele boje, na svim tržnicama s izuzetkom Britanca, mogu predložiti i postavljanje drugih pokretnih naprava (primjerice vozila, prikolica, suncobrana). Također na tržnicama Botinec, Britanac, Kustošija i Volovčica u sklopu sadržaja na adventu traži se postavljanje pozornice, dok će na tržnici Dubrava biti postavljeno klizalište. 

Ponude se dostavljaju osobno ili preporučenom pošiljkom do zaključno 11. studenoga 2022. godine na adresu: Zagrebački holding - podružnica Tržnice Zagreb, Šubićeva 40/V, Zagreb.

Ponude pristigle u naznačenom roku razmatrat će Povjerenstvo. Javno otvaranje ponuda bit će 15. studenoga 2022. s početkom u 9 sati na adresi podružnice.

Ponude na natječaj mogu dati fizičke osobe nositelji OPG-a, fizičke osobe obrtnici te pravne osobe, odnosno zajednice ponuditelja koje čine: organizator/i manifestacije, članovi zajednice koji u sklopu manifestacije organiziraju prigodnu prodaju, odnosno ugostiteljske usluge.

Detaljnije informacije: 

- Tekst natječaja - Advent 2022 
- Obrazac ponude