Proširen portfelj tržišnih usluga Gradskih groblja

28. veljače 2022. - Uz ulaganja u kvalitetu i unaprjeđenje usluga iz osnovne djelatnosti, podružnica Gradska groblja ulaže napore i u modernizaciju ostalih dijelova poslovanja. Unatrag nekoliko mjeseci portfelj tržišnih usluga iz domene rada podružnice proširen je novim uslugama od kojih se dio realizira u suradnji s podružnicama i ostalim partnerima.

Jedna od novih usluga je objava online osmrtnica na internet stranici podružnica, koja je dostupna od studenoga prošle godine. Usluga se može ugovoriti u referadama za ukope na grobljima Mirogoj i Markovo polje te putem elektronske pošte: info@gradskagroblja.hr Cijena usluge iznosi 62,50 kuna s PDV-om. 
 
Od siječnja ove godine u podružnici se mogu ugovoriti i klesarski radovi. Usluga se odnosi na izradu nadgrobnih uređaja, prostora za urne i fugiranje spojeva nadgrobnih elemenata te popravke na postojećim nadgrobnim uređajima. Detaljnije informacije na broj telefona +385 1 4696 703 i na info@gradskagroblja.hr

Podsjećamo i da podružnica Gradska groblja nudi usluge uređenja i održavanja grobnih mjesta, postavljanja cvjetnih aranžmana i lampaša na željeno grobno mjesto. Dostupno je i strojno pranje i čišćenje grobnih mjesta, mjesečno i godišnje održavanje te paljenje lampaša na dan ili u posebnim prigodama. Usluge su dostupne na grobljima: Mirogoj, Miroševac, Gaj urni (Krematorij). Kontakti: +385 91 4581 061 ili uredjenje.grobova@gradskagroblja.hr

Sve te usluge uskoro će se moći naručiti i putem web shopa koji je u izradi. 

Također, putem internet stranice podružnice Gradska groblja posjetitelji se mogu informirati o preminulim osobama te terminu i mjestu ukopa.
 

Iz kataloga usluga uređenja i održavanja grobnih mjesta