Preminuo gradonačelnik Grada Zagreba, gospodin Milan Bandić



28. veljače 2021. - Gradonačelnik Grada Zagreba i predsjednik Skupštine Zagrebačkog holdinga, gospodin Milan Bandić, preminuo je noćas u 66. godini života. 

Živio je za svoj grad, za  Zagrepčanke i Zagrepčane koji su mu u svemu što je radio bili na prvom mjestu, za posao koji je s ljubavlju i energijom, unoseći cijeloga sebe – bez ostatka, obavljao 21 godinu.

Knjiga žalosti za građane i ostale ožalošćene bit će otvorena od danas u 12 sati u predvorju Gradske Uprave, na trgu Stjepana Radića 1. 

O terminu pogreba, održavanju komemorativnog skupa, kao i ostalim informacijama vezanim uz ovu tužnu vijest, javnost će biti naknadno obaviještena. 

Iskrena sućut obitelji. Počivao u miru. 

1. ožujka 2021. - Posljednji ispraćaj gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića održat će se u srijedu, 3. ožujka, u 12 sati na Gradskome groblju Mirogoj.
 
Iz Ureda gradonačelnika mole građane da, umjesto kupovine cvijeća i svijeća, uplate donaciju Zagrebačkoj zakladi za pomoć osobama oboljelima od cerebrovaskularnih bolesti, čiji je zakladnik i upravitelj bio upravo gradonačelnik Bandić. Broj računa Zaklade je HR 7323600001101818176.