Od 1. veljače nove usluge za korisnike u knjižarama AGM-a i Holding centru

31. siječnja 2022. - Sistemska uplatnica Zagrebačkog holdinga od 1. veljače moći će se platiti bez naknade platnog prometa na još dva dodatna mjesta u gradu, u knjižarama AGM-a Teslina 7 i Importanne centar.

Istodobno se u Holding centru u Ulici grada Vukovara 41, otvara nova poslovnica putničke agencije Vladimir Nazor. Tako će se portfelj usluga Holding centra proširiti i ponudom organiziranog odmora za djecu i mlade te organizacijom obiteljskih putovanja i rođendana. Uz organizaciju odmora u objektima kojima upravlja podružnica Vladimir Nazor, u ponudi je i organizacija putovanja na odredišta prema želji korisnika, team building, organizaciju smještaja i sve ostale usluge putničkih agencija.

Također, proširenjem funkcionalnosti postojećih poslovnica AGM-a, otvorena je mogućnost plaćanja sistemske uplatnice (s crtičnim kodom) Zagrebačkog holdinga, bez naknade platnog prometa.

Plaćanje računa u knjižarama AGM-a bit će dostupno radnim danom od 9 do 19 sati i subotom od 9 do 14 sati, uz napomenu da u knjižari Teslina 7 iznimno do 2. veljače računi će se moći platiti od 10 do 16 sati.
 
Podsjećamo kako se računi Zagrebačkog holdinga bez naknade platnog prometa mogu platiti u poslovnicama Holding centra na adresama:
  • Ulica grada Vukovara 41 – ponedjeljkom i utorkom od 7 do 19 sati te od srijede do petka od 7 do 16 sati te
  • Dubečka 2 – od ponedjeljka do petka od 7 do 14 sati
Računi se bez naknade mogu platiti i u mobilnoj poslovnici koja obilazi gradske četvrti prema unaprijed definiranom rasporedu dostupnom na web stranicama Zagrebačkog holdinga te na poleđini jedinstvene uplatnice.  


Holding centar - sve usluge Zagrebačkog holdinga na jednom mjestu