Najveće gradske tržnice od ponedjeljka rade dulje



9. travnja 2022. - Najveće zagrebačke tržnice - Dolac, Trešnjevka, Utrina, Kvaternikov trg i Jarun, od ponedjeljka  11. travnja radit će prema novom radnom vremenu.

Dosadašnje radno vrijeme u razdoblju od ponedjeljka do petka s 14:00 sati produljuje se do 16:00 sati, rad subotom umjesto do 14:00 sati sada je do 15:00 sati, a rad nedjeljom  s 13:00 sati pomaknut je na14:00 sati.

Na ovim su tržnicama među zakupcima provedene ankete na temu zainteresiranosti za duljim radom, te se odluka o produljenju radnog vremena oslanja na rezultate anketa. U svjetlu recentnih odluka Stožera Civilne Zaštite Republike Hrvatske o daljnjem ublažavanju mjera zaštite građana od širenje bolesti COVID-19, vjerujemo da ćemo novim radnim vremenom građanima olakšati nabavku svježeg voća, povrća i namirnica na najvećim tržnicama grada Zagreba.

Ujedno držimo važnim istaknuti da je ovo prvi korak Uprave Zagrebačkog Holdinga i Tržnica Zagreb prema nastavku sustavnog rada na daljnjem produljenju rada gradskih tržnica.

Kupovne navike građana značajno su se promijenile u posljednja dva desetljeća. Stoga kao jedan od prioriteta u ovom segmentu djelatnosti, prepoznajemo važnost rada na motiviranju komitenata koji prodaju svoje proizvode na tržnicama da težište rada pomaknu prema poslijepodnevnim satima. Time bismo brojim našim sugrađanima omogućili da nabave svježe voće, povrće i namirnice, po završetku radnog dana kada se vraćaju svojim domovima.

Ovom prilikom iskreno zahvaljujemo svim našim sugrađanima što prilikom odlaska u kupnju svakodnevnih namirnica biraju tržnice, te pozovemo sve one koji nemaju naviku da nas posjete na nekoj od naših lokacija na kojima im se svakodnevno nudi najveći i najbolji izbor domaće i zdrave hrane.

Vaše Tržnice Zagreb