Edukativno-informativne aktivnosti za građane na Trgu Ivana Kukuljevića

6. listopada 2022. - Zagrebački holding i podružnica Čistoća, u sklopu edukativno-informativnih aktivnosti za građane vezanih uz pravilno razvrstavanje otpada i novi model sakupljanja miješanog komunalnog otpada na području grada, postavile su danas informativni štand na Trgu Ivana Kukuljevića.

Tijekom sljedećih tjedan dana, do srijede, 11. listopada, na info štandu građani će se moći informirati izravno od naših djelatnika o svim temama vezanim uz odgovorno postupanje s otpadom i novom sustavu koji je stupio na snagu 1. listopada.

Pripremljeni su razni informativni materijali za građane te edukativno-zabavne aktivnosti za djecu.

Prije postavljanja info štanda na lokaciju pozivamo obližnje vrtiće da nam se pridruže i sudjeluju u posebnim aktivnostima za djecu – raznim edukativnim igrama te igrama spretnosti u razvrstavanju otpada. Odaziv dječjih vrtića je izvrstan, kao i reakcije odgajateljica i djece koje su također pozitivne. Do sada su u programu sudjelovale 23 vrtićke grupe s više od 400 djece. 

Zahvaljujemo dječjim vrtićima na odazivu te pozivamo sve generacije naših sugrađana da nas posjete i ovom prigodom.

Info štand će biti na Trgu Ivana Kukuljevića do utorka svaki dan, izuzev nedjelje, od 9:30 do 14 sati, ovisno o vremenskim uvjetima.

Slijedeća lokacija na kojoj ćemo biti je Kvaternikov trg (kod okretišta tramvaja) od 13.10.2022. do 18.10.2022. godine.