Edukacije na zagrebačkim tržnicama "Odvojeno skupljanje otpada – Mijenjamo navike!"23. svibnja 2019. -
  U petak, 24. svibnja, od 8 do 11 sati nastavljamo s edukacijama na tržnici Špansko. U subotu, 25. svibnja, možete ponovno popričati s nama na tržnici Špansko, ali i na tržnici Dolac od 8 do 11 sati.

Na tržnici Dolac akciju će podržati Rukometni klub PPD Zagreb, njihova prva postava.
2. svibnja 2019. - Nastavljamo s edukacijama na zagrebačkim tržnicama o sprječavanju nastanka otpada, odvojenom skupljanju otpada i odgovornom postupanju s otpadom.

U petak, 3. svibnja 2019. godine, smo od 8 do 11 sati na tržnici Kvaternikov trg.U subotu, 4. svibnja 2019., možete popričati ponovo s nama na tržnici Kvaternikov trg, ali i na tržnici Dolac od 8 do 11 sati.

Raspored održavanja možete pronaći na sljedećoj poveznici: raspored.

25. travnja 2019. - Nastavljamo s edukacijama na zagrebačkim tržnicama o sprječavanju nastanka otpada, odvojenom skupljanju otpada i odgovornom postupanju s otpadom. U petak, 26. travnja 2019. godine, smo od 8 do 11 sati na tržnici Trešnjevka. U subotu, 27. travnja 2019., možete popričati ponovo s nama na tržnici Trešnjevka, ali i na tržnici Dolac od 8 do 11 sati.

Pozivamo sve zainteresirane da nas posjete i radujemo se Vašem dolasku!

Raspored održavanja možete pronaći na sljedećoj poveznici: raspored.

18. travnja 2019.  Zagrebački holding d.o.o. podružnica Čistoća sutra započinje s edukacijama građana na tržnicama Grada Zagreba o sprečavanju nastanka otpada, odvojenom skupljanju otpada i odgovornom postupanju s otpadom. Pozivamo sve zainteresirane da nas posjete i radujemo se Vašem dolasku!

Ovaj petak smo na tržnici Kvaternikov trg, a u subotu na tržnicama Dolac i Kvaternikov trg.

Raspored održavanja možete pronaći na sljedećoj poveznici: raspored