Demanti netočnih tvrdnji vezanih uz izmjene ugovora o radu



18. travnja 2021.
- Predsjednica Uprave Zagrebačkog holdinga Ana Stojić Deban obratila se danas poslijepodne novinarima ispred zgrade Zagrebačkog holdinga, povodom netočnih i neistinitih tvrdnji pojedinih kandidata na lokalnim izborima u Zagrebu. 

Najoštrije je osudila pokušaj zlouporabe i korištenje radnika bilo koje razine u političke svrhe te dovođenje javnosti u zabludu puštanjem lažnih informacija o njihovim radno-pravnim statusima. 

Želim demantirati tvrdnju Tomislava Tomaševića da se ugovori o radu Uprave Zagrebačkog holdinga - rukovoditelja, direktora povezanih društava ili bilo koga tko spada u skupinu unutar grupe Zagrebačkog holdinga mijenjaju tako da se povećavaju otpremnine - izjavila je te pozvala Tomaševića da se ispriča svima onima koje je tom izjavom uvrijedio ili da predstavi javnosti dokaze, ako njima raspolaže.

Također je istaknula da ugovori upravljačke strukture Zagrebačkog holdinga nisu mijenjani niti u jednom elementu, a niti je njihova izmjena u proceduri kao što tvrdi gospodin Tomislav Tomašević.

Kako je navedeno u priopćenju upućenom medijima, izražavamo žaljenje što se dezinformacijama, neznanjem i spekulacijama pokušava manipulirati javnošću te stvoriti negativna percepcija o poslovnoj politici te o Zagrebačkom holding općenito.