O nama

Poštovane sugrađanke i sugrađani, cijenjeni korisnici naših usluga!

S osobitim zadovoljstvom vas pozdravljam na službenim internetskim stranicama Zagrebačkog holdinga, na kojima pružamo osnovne informacije o nama, našem radu, ciljevima i rezultatima toga rada.

Prema djelatnostima koje obavlja, Zagrebački holding jedinstveno je trgovačko društvo na području Republike Hrvatske. Zahvaljujući tomu u mogućnosti smo proširiti povezanost sa zajednicom, bolje povezujući ljude, njihova znanja, vrijeme i iskustva.

Također se nastojimo mijenjati u skladu s potrebama vremena te prilagoditi standardima koje nameće razvitak cjelokupnog društva. Teme koje nas trenutačno najviše zaokupljaju obuhvaćaju gospodarske aspekte našeg poslovanja, smanjenje troškova uz istodobno povećanje kvalitete usluga, tehničko-tehnološki razvitak i ulaganje u ljudski kapital.

Želimo stvoriti tradiciju poslovanja koja će se temeljiti na otvorenosti i spremnost na suradnju sa svim korisnicima naših usluga i poslovnim partnerima. U tome nam je osobito važno vaše mišljenje i vaša iskustva.

Stoga vas pozivam da nam svojim primjedbama, prijedlozima i pohvalama pomognete u unapređenju kvalitete svih usluga Zagrebačkog holdinga.


predsjednica Uprave
 
Zagrebački holding d.o.o.
Trgovački sud u Zagrebu MBS 080042653
Zagrebačka banka d.d., Zagreb, IBAN: HR66 2360000-1101360753
OIB: 85584865987