Aktualnosti
Javni poziv gospodarskim subjektima za skladištenje, distribuciju i prodaju standardiziranih vrećica za miješani komunalni otpad
Objavljeno 22. srpnja 2022.
Podružnica Čistoća poziva zainteresirane trgovce na iskaz interesa za skladištenje, distribuciju i prodaju standardiziranih vrećica za miješani komunalni otpad na njihovim prodajnim mjestima na području grada Zagreba. Javnom pozivu do sada su se odazvali Konzum, Spar, Tisak, iNovine, Tekstilpromet, Top Start, Vrutak i NLK, što je više od 450 prodajnih mjesta.
Blagajna Čistoće od ponedjeljka u Holding centru
Objavljeno 20. srpnja 2022.
Poslovi blagajne na lokaciji podružnice Čistoća od ponedjeljka, 25. srpnja, obavljat će se u Holding centru Zagrebačkog holdinga. Podsjećamo korisnike naših usluga da se u Holding centru, poslovnici Dubečka 2 i u Pokretnom uredu mogu platiti svi računi Zagrebačkog holdinga bez naknade, predati zahtjevi, zamolbe i prigovori, zatražiti uvid u stanje računa po naknadama i još brojne druge usluge.
Moody's povisio ocjenu kreditnog rejtinga Zagrebačkog holdinga na Baa2 sa stabilnim izgledima
Objavljeno 20. srpnja 2022.
Agencija Moody’s povisila je u utorak, 19. srpnja, dugoročni rejting Zagrebačkog Holdinga za dvije razine, s Ba1 na Baa2 uvrstivši ga u investicijsku kategoriju, uz stabilne izglede. Ocjena kreditnog rejtinga uslijedila je nakon odluke Moody'sa da 15. srpnja 2022. godine povisi rejting Republike Hrvatske.
Jedinstvena ponuda uređenja okoliša u vlasništvu stambenih zgrada
Objavljeno 18. srpnja 2022.
Temeljem brojnih upita korisnika, podružnice Zagrebačke ceste i Zrinjevac kreirale su jedinstvenu ponudu uređenja okoliša za stambene zgrade koja uključuje cjelokupno uređenje zelenih te betonskih i asfaltnih površina uz popločavanje pločnika, staza, šetnica i slično i može se platiti iz pričuve.
Javna nabava