Smanjenje cijena plina i dojava stanja plinomjera



31. ožujka 2020
.Obzirom na Odluku Gradske plinare Zagreb-Opskrba o smanjenju cijene plina za krajnje kupce u kućanstvima unutar javne usluge za 5,3% u odnosu na dosadašnju cijenu, a koja se primjenjuje od 1.travnja, ovim putem molimo sve naše  potrošače  na području Zagreba i Bjelovara, a kojih je 300-tinjak tisuća, da sami očitaju (crna polja) i dojave stanje plinomjera s 01.travnjem. Kako bi imali potpunu kontrolu nad svojim troškovima, molimo potrošače GPZ-Opskrbe, osim zgrada i kuća koje su dobile markicu da su privremeno neuporabljive ili neuporabljive do mjere da se ne mogu koristiti, da samostalno očitaju stanje na plinomjerima (crna polja) te da isto stanje dojave Gradskoj plinari Zagreb-Opskrbi od 01.travnja do 15.travnja.2020.

Molimo cijenjene potrošače da ISKLJUČIVO koriste sljedeće kontakte za dostavu stanja plinomjera:    
Putem web-stranice GPZ-O  http://www.gpz-opskrba.hr (od 0 – 24 sata)
 
Putem besplatne web ili mobilne aplikacije "MOJ RAČUN" (od 0 - 24 sata)
Napomena: Samo za registrirane korisnike. Registrirati se možete na web stranicama "MOJ RAČUN" (link: https://mojracun.gpz-opskrba.hr/login.aspx) ili preuzimanjem besplatne iOS, Android ili Windows Phone mobilne aplikacije "MOJ RAČUN" (link: http://www.gpz-opskrba.hr/default.aspx
 
Putem telefona Centra za informiranje kupaca GPZ-Opskrbe: +385 1 6184-601
(ponedjeljak - petak od 8,00 do 15,00)
           
Kontakt telefoni GPZ 01 643 77 82; 01 643 77 83
 
Putem besplatanog telefona operatora distribucijskog sustava Gradske plinare Zagreb d.o.o. (govorni automat): 0800 34 45 (od 0 - 24 sata)
 Putem e-pošte na adresu: ocitanja@plinara-zagreb.hr
Sve informacije o kontaktima za dojavu očitanog stanja plinomjera, cijenama, mjesečnom računu i aplikaciji Moj račun možete pronaći na web stranicama Gradske plinare Zagreb-Opskrba (www gpz-opskrba.hr) kao i na poleđini računa.