Zrinjevac završio uređenje dječjih igrališta i školskih platoa

Djelatnici podružnice Zrinjevac ovih su dana završili opsežne radove na uređenju dijela javnih površina na Trešnjevci  i Kajzerici.
 
Ispred Osnovne škole Horvati na Trešnjevci, Horvaćanska cesta 6, uklonjen je postojeći plato od betonske podloge te su postavljeni cestovni i parkovni  rubnjaci po obodu platoa kao i kameni otočići u koje su posađena nova stabla.
 
Završena je i kompletna rekonstrukcija dječjeg igrališta na Trešnjevci, između Travanjske i Ožujske ulice. S igrališta su uklonjene su  postojeće dotrajale urbane opreme te ugrađeni novi parkovni sadržaji  s najmodernijim dječjim spravama za igranje.
 
Također, na igralištu su izmijenjene sve  hodne površine,  postavljeni novi moderni opločnici,  antistresne podloge ispod dječjih sprava te ogradni paneli oko cijelog  igrališta s pješačkim i kolnim vratima. Unutar igrališta posijana je nova trava te druge biljke.
 
Oko Sportskog centra N.K. Lokomotiva na Kajzerici završena je djelomična sanacija postojeće ograde i metalnih ulaznih vrata, a na dijelovima oboda sportskog centra je postavljena nova ograda.

Podružnica Zrinjevac
 
 FOTOGALERIJA