Novosti

Pozivni centar Zagrebačkog holdinga od  1. rujna radi 24 sata dnevno
30.08.2016.
Rezultat je to sve intenzivnijeg razvoja odnosa s korisnicima, a s obzirom na to da djelatnosti i aktivnosti podružnica traju kroz cijeli dan, želja je Društva građanima osigurati kontinuiranu podršku.
 
Radovi zatvaraju južni kolnik Avenije Dubrovnik
24.08.2016.
Zbog sanacije koja će se odvijati u dvije faze, od ponedjeljka, 22. kolovoza, od 8 sati, za sav se promet zatvara južni kolnik Avenije Dubrovnik, na dijelu od Avenije Većeslava Holjevca do Sarajevske ceste.
Posebna regulacija prometa
16.08.2016.
Vrijedni djelatnici podružnice Zagrebačke ceste nastavljaju s radovima kako bi do početka školske godine naše prometnice bile u tip-top formi. Zbog toga od danas vrijedi posebna regulacija prometa.
 
Imenovanja voditelja podružnica
12.08.2016.
Odlukom Uprave Zagrebačkog holdinga, gospodin Stanko Gačić imenovan je voditeljem podružnice Tržnice Zagreb, a gospodin Tomislav Družak voditeljem podružnice Vladimir Nazor.
Radno vrijeme podružnica i dežurnih službi na blagdan Velika Gospa
12.08.2016.
U tramvajskom i autobusnom prometu primjenjivat će se nedjeljni vozni red, tržnice u gradu Zagrebu neće poslovati, kao ni Centar za korisnike i pozivni centar Zagrebačkog holdinga. Sve službe za hitne intervencije i dežurne ljekarne bit će dostupne građanima od 0 do 24.
Promjene u Nadzornom odboru
09.08.2016.
Odlukom Skupštine Zagrebačkog holdinga, za članove Nadzornog odbora imenovani su Nikola Mijatović, Mario Župan i Ivan Ćelić, a opozvani su dosadašnji članovi Nadzornog odbora Mirko Herak i Grga Jelinić.
Imenovanje člana Uprave Zagrebačkog holdinga
08.08.2016.
Odlukom Skupštine trgovačkog društva, gospodin Bernard Mršo je s današnjim danom imenovan članom Uprave Zagrebačkog holdinga.
Čestitka predsjednice Uprave
04.08.2016.
Zahvalni smo svim braniteljima što su nam svojom nesebičnom žrtvom omogućili da danas živimo u slobodnoj, suverenoj i modernoj državi, članici Europske unije. Vjerujem da na tragu zajedništva iz Domovinskog rata i mi danas možemo svojim radom i trudom stvoriti prosperitet za generacije koje dolaze u zemlji i gradu koje volimo.
Radno vrijeme podružnica i dežurnih službi u petak, 5. kolovoza
03.08.2016.
Gradske tržnice, Veletržnica i hladnjača neće poslovati, dok će se u tramvajskom i autobusnom prometu primjenjivati nedjeljni raspored vožnje. Dežurne službe Zagrebačkog holdinga radit će od 0 do 24 sata, a otvorene će biti i dežurne gradske ljekarne.
Podružnica Čistoća zapošljava studente na privremenim poslovima
03.08.2016.
Podružnica Čistoća zapošljava 30 studenata na privremenim poslovima popisivanja posuda i korisnika, kao i podjele posuda na terenu uz prateći administrativni rad, za razdoblje od dva mjeseca. Naknada po satu rada iznosi 20 kuna.