Zagrebački holding i UNICEF zajedno za djecu

Zahvaljujući uspješnoj suradnji Zagrebačkog holdinga i UNICEF-a, svi korisnici komunalnih usluga u lipnju će dobiti priliku postati UNICEF-ovi Čuvari djetinjstva.

Ovih dana Zagrepčani će u poštanskim sandučićima uz račune za režije dobiti i letak u kojem se  pozivaju da pokažu svoje veliko srce i pomognu djeci. Ukoliko se odluče za redovne donacije putem trajnog naloga, građani imaju priliku izravno podržati UNICEF-ove programske aktivnosti koje su posvećene brizi za najranjivije skupine djece. To su djeca s teškoćama u razvoju, djeca koja odrastaju u siromaštvu, djeca bez odgovarajuće roditeljske skrbi, djeca u sukobu sa zakonom i djeca diljem svijeta koja su se našla u različitim krizama. Na taj način postaju dio velike zajednice dobrih ljudi koji trajno brinu o djeci.

Iako mnogi toga nisu ni svjesni, ta djeca odrastaju u njihovom susjedstvu, i najčešće su zakinuta za svoja prava. Suradnja sa Zagrebačkog holdinga i UNICEFA omogućit će većem broju Zagrepčanki i Zagrepčana da zajedno s UNICEF-om mijenjaju svijet na bolje, u korist djece. A svi Zagrepčani su uz letak dobili i kupon s kojim mogu ostvariti 20 posto popusta na sve UNICEF-ove proizvode u trgovini u Ilici 8 i na taj način također svojim najmlađim sugrađanima omogućiti priliku za ljepše i vedrije djetinjstvo.