Zabavni vikend u sportskim objektima Zagrebačkog holdinga

I ovaj vikend na objektima Podružnice Upravljanje sportskim objektima bit će bogat različitim sportskim događanjima. Unatoč tome što će nam vikend donijeti snježno i hladnije vrijeme, pozivamo vas da odvojite nešto svoga vremena i posjetite naše objekte.

Zimski Karoca kup na Hipodromu

U subotu, 8. prosinca,  na zagrebačkom Hipodromu održat će se turnir u preponskom jahanju. U drugom kolu Zimskog Karoca kupa održat  će se četiri utakmice. Prva je na programu u 10.00 sati, a ostale tri utakmice su po rasporedu  u 12.00 sati, 14.30 sati i zadnja u 16.40 sati. Organizator natjecanja je Konjički klub Karoca, a ulaz na Hipodrom se ne naplaćuje.

Božićna revija na Zimskom plivalištu 


 
Zagrebački sinkro klub organizira tradicionalnu Božićnu reviju na bazenu zimskog plivališta Mladost u subotu, 08. prosinca. Dolaskom na Zimsko plivalište, najstarije zatvoreno plivalište na ovim prostorima, otvoreno davne 1958. godine, imat će te priliku uživati gledajući fenomenalan spoj plivanja, gimnastike, baleta i plesa u vodi.
Uz plivačice Zagrebačkog sinkro kluba kao gošće nastupiti će i plivačice iz Slovenije i Siska, a na reviji je i predviđen uvijek atraktivan nastup skakačica i skakača u vodu koji na istom bazenu tijekom dopodneva (od 09.30 do 11.30 sati ) i poslijepodneva (od 16.00 do 19.00 sati) imaju svoje natjecanje.
 
Posebno iznenađenje Božićne revije je nastup studentica i studenata Kineziološkog fakulteta koji će po prvi puta nastupiti u sinkroniziranom plivanju. Božićna revija na Zimskom plivalištu počinje u 19.00 sati i ulaz je slobodan.

MNT Kutija šibicaNastavlja se i odigravanje utakmica ovogodišnje Kutije šibica. Atraktivno malonogometno natjecanje može se  pogledati u dvorani 2, Doma sportova, u subotu i nedjelju s početkom od 10:00 sati pa sve do 21:15 sati kada je na rasporedu zadnja utakmica. Utakmice u subotu mogu se pogledati  i u SD Peščenica, od 10:00-21:15 sati, te u nedjelju u SD Trnsko,u istom terminu. Detaljan raspored utakmica u seniorskom iveteranskom turniru možete pronaći na www.kutija-sibica.hr

Kup Zagreba u umjetničkom i sinkroniziranom klizanju

Od ostalih događanja treba izdvojiti i Kup Zagreba u umjetničkom i sinkroniziranom klizanju na Velesajmu, koji će se održati u subotu, 08. prosinca, te Prvenstvo Grada u odbojci za mlađe kategorije koji je na rasporedu u nedjelju, 09. prosinca u Domu odbojke na Mladosti.

Nedjelja, navečer rezervirana je za hokejašku utakmicu popularnih Medvjeda, koji će u Dvorani 1, Doma sportovaugostiti momčad Sapa Fehervara iz Mađarske.

Podružnica Upravljanje sportskim objektima