Vip Snow Queen Trophy29. prosinca 2017.
Izvanrednu organizaciju prijevoza gledatelja na slalomske utrke Svjetskog skijaškog kupa VIP Snow Queen Trophy koje se 3. i 4. siječnja održavaju na Medvednici, i ove godine realizira Zagrebački električni tramvaj. Izvanredna organizacija počinje tramvajskim prijevozom putnika do Mihaljevca te autobusnim od Mihaljevca do Sljemena.

Uz postojeće, uspostavit će se novo izlazno-ulazno tramvajsko stajalište na terminalu Mihaljevac, na Ksaverskoj cesti, neposredno prije raskrižja s Gračanskom cestom, kako bi se putnicima osigurao najkraći mogući put od tramvaja do autobusa (i obrnuto).

Autobusni promet
Ulazak (izlazak) putnika u autobuse izvanredne linije bit će na istočnoj strani Gračanske ceste, sjeverno od raskrižja s Ksaverskom (uz terminal Mihaljevac).
Prometovat će dvije izvanredne autobusne linije:
Mihaljevac - Dom željezničara (zona A - crvena)
Mihaljevac - Žensko sedlo (zona B - plava)
Za vrijeme održavanja „Ladies World Cup“ u srijedu, 3. siječnja, i za vrijeme održavanja „Men's World Cup“ u četvrtak, 4. siječnja, izvanredna organizacija prijevoza počet će prvim polaskom autobusa s Mihaljevca u 10.00 i trajat će do zadnjeg polaska sa Sljemena u 19.00 sati.

Ostale autobusne linije
Autobusi linije 102 Britanski trg - Mihaljevac prometovat će u srijedu, 3. siječnja, i u četvrtak, 4. siječnja, od 9.30 do 12 sati, ovisno o procjeni stanja u prometu, redovnom trasom s Britanskog trga, skraćeno, te će kao početno-krajnje stajalište koristiti lokaciju Šestinski vijenac/Šestine (crkva). Autobusi će redovnom trasom ponovno voziti prema procijeni glavnog prometnika, ovisno o prometnom opterećenju u zoni terminala.
Autobusi linije 233 Mihaljevac - Markuševec prometovat će redovnom trasom.
Autobusna linija 140 Mihaljevac – Sljeme, u srijedu i četvrtak, 3. i 4. siječnja neće prometovati od 9 do 19 sati.