Veseli božićni tramvaj od 6. prosinca ponovno na prugama

Podružnica ZET i ove godine organizira za sve zainteresirane, priredbu „Veseli božićni tramvaj“. U starom turističkom tramvaju, od 6. prosinca 2012., do 6. siječnja 2013. godine, djecu će zabavljati Djed Božićnjak i njegovi pomagači, gosti, dobre vile i vilenjaci.

Uz pjesmu i zabavu, svako dijete dobit će dar od Djedice.

Tramvaj će voziti:

– do 21, prosinca – radnim danom, od 10 do 12 sati, svakih sat vremena, za dječje vrtiće, škole i donatore te svakih pola sata, od 16 do 19 sati, za sve zainteresirane;
– od 24. prosinca, do 6. siječnja – radim danom, od 12 do 19 sati;
– vikendom – od 10 do 19.30 sati.
Na Božić i Novu godinu, Veseli božićni tramvaj neće voziti!

Polazna stanica Veselog božićnog tramvaja je na uglu Praške i Trga bana Josipa Jelačića, a vozit će preko Trga bana Josipa Jelačića, Ilicom do Ulice Republike Austrije te Jukićevom i Mihanovićevom preko Zrinjevca do polazne stanice u Praškoj.

Za dječje vrtiće i škole, organiziran je svakodnevno posebni program: s trešnjevačke remize tramvaj će voziti Savskom, Vodnikovom, Zrinjevcem, Praškom, Trgom bana J. Jelačića, Ilicom, Frankopanskom, Savskom i nazad na remizu.

Karte za vožnju, prodavat će se u kućici Veselog božićnog tramvaja, po cijeni od 25 kn, a moći će se kupiti već pola sata prije prve vožnje.

Podružnica ZET