Uskršnja ponuda podružnice Upravljanje sportskim objektima

Proljetni praznici 2012. nam dolaze sa Uskrsom. Mnogi će spojiti koji dan više i potražiti odmor što dalje od svojih ureda i svakodnevnih obaveza.

Podružnica Upravljanje sportskim objektima pripremila je u svojim objektima raznovrsnu ponudu:  RŠC Jarun, Park Bundek, bazeni - Sportski park Mladost, Utrina i Zimsko plivalište Mladost, Dom sportova, Hipodrom, Sportske dvorane (Dubrava, Pešćenica, Trešnjevka i Trnsko), ŠRC Šalata, Maksimir, kao i Sljeme i sljemenski hotelski objekti .

Idealni uvjeti za odmor duše i tijela, u pravoj ljepoti prirode i našim objektima,  a sve u  vašoj neposrednoj blizini. Šetnja je rijetka fizička aktivnost koju svatko može izvesti, pa su mnogobrojni putevi i staze pogodni za šetnje različitog inteznziteta.

Planinarenje na Sljemenu kroz pitoreskne terene kroz koje vode markirane planinarske staze i vidikovci, s kojih se pružaju široke vizure naokolo, su neki od razloga zbog kojih trebate doći. Podsjećamo Vas i na vožnju biciklom, jahanje, igranje tenisa i badmitona u kojem uživaju sve generacije.

Kolektivni i individualni sportovi, plivanje, teretane i staze za trčanje , kao i različite sprave za vježbanje i razgibavanje prilagođene su za pripremu sportaša i rekreativaca.
 
S veseljem Vas očekujemo u našim objektima za Uskrs i uskršnje praznike.

Sretan Uskrs!!

Podružnica Upravljanje sportskim objektima