Umjesto linije 1 – izvanredna linija 10 preko Glavnog kolodvora

Zbog zatvaranja željezničkog kolodvora - Zagreb Glavni kolodvor, od subote, 2. ožujka u 4 sata, do nedjelje, 10. ožujka do 24 sata, prometovat će izvanredna tramvajska linija 10. Tramvajska linija 1 (Zapadni kolodvor - Borongaj) u navedenom se razdoblju privremeno ukida.
 
Za vrijeme obustave željezničkog prijevoza na relaciji Zapadni kolodvor – Glavni kolodvor – Maksimir, uspostavit će se izvanredna tramvajska linija broj 10:
 
Zapadni kolodvor – Jukićeva – Glavni kolodvor – Zvonimirova – Borongaj.
 
Osim na liniji 10, prijevozna karta HŽ-a za vlak vrijedit će i na ostalim ZET-ovim tramvajskim linijama te na autobusnim linijama iz Sesveta, Odre i Klare. Uvjet je da je na prijevoznoj karti za vlak kao dolazni ili odlazni kolodvor naveden Zagreb Glavni kolodvor ili ako se na HŽ karti Zagreb Glavni kolodvor nalazi između polaznoga i odredišnoga kolodvora.

Putnici koji na pruzi Zagreb – Sisak koriste stajališta Klara i Odra tijekom posebne regulacije prometa neće moći koristiti željeznički prijevoz, već mogu koristiti autobuse ZET-a u kojima će vrijediti i karta za vlak.

Razlog izmjeni u prometu su radovi na zamjeni sustava signalno-sigurnosnih uređaja koji su sagrađeni između 1936. i 1940. te su tako zastarjeli postali preprekom urednom tijeku željezničkog prometa preko Zagreb Glavnog kolodvora.
 
Podružnica ZET