Ugovor o suradnji Streljačkog saveza i Nazorove agencije

U prostorima Putničke agencije podružnice Vladimir Nazor u Petrinjskoj ulici danas je potpisan Ugovor o poslovnoj suradnji između Hrvatskog streljačkog saveza i ove Holdingove podružnice. Nazorova agencija time je postala službena putnička agencija Streljačkog saveza koji danas broji čak 15 000 članova u cijeloj Hrvatskoj, a svoje osnutke u Zagrebu bilježi davne 1786. godine.

Potpisivanju Ugovora prisustvovali su članica Uprave Zagrebačkog holdinga d.o.o. Alenka Košiša Čičin-Šain, voditelj podružnice Vladimir Nazor Srđan Vlaović, dopredsjednik Hrvatskog streljačkog saveza Ivan Jelenčić te glavni tajnik Dragutin Vrbek.

Članica Uprave Alenka Košiša Čičin-Šain izrazila je zadovoljstvo novom poslovnom suradnjom.

- Drago mi je da je Hrvatski streljački savez prepoznao našu Putničku agenciju kao agenciju koja „pruža najbolje za najmanje“. Trudit ćemo se biti najbolji partner i vjerujem da ćete biti zadovoljni uslugom- rekla je Čičin-Šain.

Voditelj podružnice Vladimir Nazor Srđan Vlaović pozdravio je potpisivanje ugovora o suradnji s jednim od najstarijih sportskih saveza u Hrvatskoj, istaknuvši kako i podružnica Vladimir Nazor iza sebe ima dugih 50 godina tradicije organizacije putovanja.

Glavni tajnik Hrvatskog streljačkog saveza Dragutin Vrbek zahvalio je što je Holdingova Putnička agencija izabrala njihov savez za partnera, prepoznavši streljaštvo kao važan i propulzivan sport.

-Vjerujem da će i ova suradnja postati tradicija, a naš Savez korisnicima usluga agencije može ponuditi dodatne sadržaje za, primjerice, organiziranje teambuildinga i sličnoga. Budući da naši članovi i reprezentativci puno i često putuju, Putnička agencija će nam biti iznimno važna. Istaknuo bih još i to da su naši reprezentativci od osamostaljenja Hrvatske osvajači preko 200 medalja, a ove godine smo dobili i osvajača olimpijske medalje. Stoga svi možemo biti ponosni na ovaj sport- rekao je Dragutin Vrbek.