Sve više posjetitelja u Centru za korisnike

Centar za korisnike u Ulici grada Vukovara svaki dan posjećuje sve više građana grada Zagreba - rekao je u današnjem gostovanju na Radiju Sljeme, Dario Matečić, direktor marketinga i prodaje iz Zagrebačkog holdinga.

- Od otvorenja u srpnju prošle godine bilježimo konstantan rast broja korisnika. Da podsjetim građane, ovdje se mogu platiti svi računi za komunalne naknade uključivo i naknadu za plin, mogu se kupiti karte ZET-a, računi platiti uz pomoć samoposlužnog  uređaja – platomata te dobiti sve informacije o našim uslugama - istaknuo je direktor.
 
Centar se nalazi u samom središtu Zagreba, dobro je povezan i tramvajem i vlakom; Glavni kolodvor je udaljen tek desetak minuta, ima osigurano parkiralište  te nudi visoko kvalitetnu uslugu.

- Pratimo što se događa u Centru i gužve se ne mogu dogoditi, pozivam građane da dođu i uštede si vrijeme i živce - duhovito je rekao Matečić.
 
Usluge se trudimo uvoditi postepeno, nastavlja Matečić, tako da sada neka plaćanja nije moguće obaviti u Centru, no nadamo se da ćemo ubrzo ispuniti sve potrebne preduvjete da se to promjeni i da uistinu bude sve na jednom mjestu.

Glasnogovornica podružnice Gradsko stambeno komunalno gospodarstvo, Marija Sesler podsjetila je građane da je Info centar u Savskoj, kao preteča Centru za korisnike, otvoren 2001. godine, da ima dvije blagajne i gužva je rijetkost, a sada s produženom rukom u Ulici grada Vukovara pokušava ponuditi maksimalnu uslugu i komfor.

- Vjerujem da je puno više zadovoljnih od nezadovoljnih. Građani se uvijek mogu obratiti svakom od zaposlenika, ja na njihov zahtjev dolazim i pokušavam riješiti poteškoće koje imaju; lani je postavljen uređaj za olakšavanje komunikacije gluhim i nagluhim osobama - rekla je Marija Sesler.
 
Centar za korisnike u Ulici grada Vukovara radi svakim radnim danom od ponedjeljka do petka, od 8 do 18 sati, subotom od 9 do 13 sati. Više

Info centar u Savskoj cesti 1, od ponedjeljka do petka, od 8 do 14.30 sati.Više