Sajam Dani ljepote na Zagrebačkom velesajmu

Međunarodni sajam kozmetike, pribora i opreme Dani ljepote svoja vrata otvara na Zagrebačkom velesajmu od 02. do 04. Ožujka. U paviljonima 7 i 7a  izlagat će 125 izlagača iz devet zemalja.

Sajam je namijenjen stručnoj publici, ali i širem krugu posjetitelja koji pravilnom njegom tijela vode brigu o svom zdravlju, te profinjenijem i njegovanijem osobnom izgledu. Posjetiteljima se nudi osobno sudjelovanje u različitim kozmetičkim, medicinskim i sportskim tretmanima, besplatne savjete kozmetičkih majstora i vrhunskih vizažista.

Na sajmu će se održati pet natjecanja mladih vizažista, frizera i kozmetičara; 4. ZLATNI RUŽ - natjecanje kozmetičara Grada Zagreba i Zagrebačke Županije  s ciljem promocije struke i stvaranja natjecateljskog ozračja uz slobodni izbor teme -  Beauty ili Avangarda.

Međunarodno natjecanje u nadogradnji  noktiju 2012 u osam  kategorija  za profesionalce, početnike i učenike; French Pink & White Akril i Gel tehnika, Nail art te Nail art 3D gdje će natjecateljice pokazati umijeće nadogradnje i dizajnu noktiju. Međunarodni ocjenjivački sud, čije članice dolaze iz Italije, Bugarske, Slovenije i Hrvatske, ocjenjivat će najbolje radove i proglasiti pobjednike natjecanja.

Već afirmirani frizeri natjecat će se za Najboljeg frizera. Za prva tri mjesta u svakoj kategoriji (Trend cut i Full fashion look) osigurali smo bogati nagradni fond sponzora.

Frizersko natjecanje

Na Frizerskom natjecanju  učenika srednjih strukovnih škola svi budući frizeri  i stilisti moći će izraziti svoju kreativnost i maštovitost kroz temu „Kraljica i kralj maturalne noći“. Za titulu najboljeg frizera među učenicima u 2012 natjecat će se srednjoškolci strukovnih škola iz cijele Hrvatske. Make up natjecanje  učenika srednjih škola sa temom  „ Kao lady Gaga“ također na sajmu „Dani ljepote“ 2012. na Zagrebačkom velesajmu. Prva nagrada je put u Bolognu na Cosmoprof.
Učenici, budući dizajneri noktiju svoje vještine pokazat će u 2 kategorije natjecanja  French Pink & White  Gel tehnici i Nail Art –Fantasy na temu  „Disco Lady“  80-tih.
 
Na štandovima izlagača moći ćete dobiti  besplatne savjete i šminkanja, besplatne manikure,  izrade frizura, sajamske popuste, savjete stručnjaka u vezi kožnih bolesti, prezentacije masažnih tehnika i svega što je potrebno da bi se svaka žena odlično osjećala u svom tijelu i dobro ga nosila.
 
 
Osim natjecanja, mnoštva atrakcija i događanja na sajmu svi zainteresirani moći će čuti i sudjelovati u stručnim predavanjima, od kojih izdvajamo:
 
 „Kako izbjeći pogreške pri otvaranju wellness centra“;
 „Utjecaj wellnessa na zdravlje čovjeka“;
„Nove tehnologije povećanja grudi bez operativnog zahvata iz masnog tkiva s matičnim stanicama“;
 „Savjeti o dnevnom izgledu-njega i šminka“ ;
„Prezentacija kozmetike od magarećeg mlijeka“
 
 
NAGRADE ZA POSJETITELJE
 
Pripremili smo i bogati fond nagrada za posjetitelje. Nagradni kviz bit će na glavnoj pozornici paviljona 7 svaki dan između 15.00 i 16.00 sati.
 
Svečano otvorenje:
Očekuje se da će Dane ljepote otvoriti Jelena Pavičić Vukičević, zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba u petak, 02. ožujka 2012. u 11.00 sati u paviljonu 7 na pozornici.

Cijene ulaznica

- ulaznica za jednokratni posjet                                                                                       20 kn                    
- ulaznica za jednokratni posjet učenika, studenta i umirovljenika                          10 kn
- ulaznica za stalni posjet                                                                                                  60 kn    
               
Radno vrijeme za posjetitelje sajma :  
 
02. – 04. 03.    od 10.00 do 19.00 sati
 
 
Posjetite nas u oazi ljepote na Zagrebačkom velesajmu!
 
Više otkrijte klikom na LINK
 
Podružnica Zagrebački velesajam