Reboot InfoGamer 2017 na Zagrebačkom velesajmu21. studenog 2017.
Ovogodišnje šesto po redu izdanje jednog od najvećih gaming sajmova i festivala u Europi Reboot InfoGamer 2017 otvoren je i održat će se od 21. do 26. studenog na Zagrebačkom Velesajmu.
 
Najveće, najsadržajnije i najatraktivnije izdanje sajma do sad fokusirat će se na predstavljanje najnovijih igara i hardvera, developera, VR hardvera, analognim igrama te na izrazito velikim internacionalnim eSports turnirima.
 
Reboot InfoGamer već je prerasao svojom veličinom neke od najutjecajnijih Europskih sajmova i svrstava se među najveće od najvećih. Ove godine očekuje se više od 70 000 posjetitelja koji će prepoznati sve veći značaj gaming kulture te gaming industrije koja kao najveća svjetska industrija zabave rapidno raste. Ponovno se povećava broj velikih svjetskih izdavača, a samim time i predstavljanja najnovijih igara kao i gaming hardvera. U suradnji s najvećim regionalnim udrugama ponovno će biti organiziran i niz velikih internacionalnih eSports turnira koji će posebno imati svoj još bolje opremljeni zasebni paviljon!
 
Dugogodišnja podrška i ljubav prema indie game developerima iz čitave Europe i regije se nastavlja, te su indie games ove godine stavljene pod novo zajedničko ime naziva Reboot InfoGamer Indie Games Festival.
 
Na Reboot InfoGameru nastupit će najveća community imena iz domene gaming video blogginga, streaminga te youtubinga kao i nekoliko velikih internacionalnih gostiju!
 
Sajam se održava u šest paviljona (8, 8a i 9, 10a, 11a i 11d) na površini većoj od 17 500 kvadratnih metara izložbenog prostora na kojem će se predstaviti dvjestotinjak izlagača, a biti će dostupno više od 600 igraćih jedinica te 100 VR uređaja.