Proslava 50.godišnjice podružnice Vladimir Nazor

O novim programima za odmor djece i mladih, obnovljenim objektima na moru i Zagrebu te proslavi 50. godišnjice podružnice Vladimir Nazor u današnjoj emisiji Radio Sljemena "Zagrebački razgovori" govorile su rukovoditeljica odjela prodaje Petra Peroš i rukovoditeljica odjela marketinga Srebrenka Bišćan Bertoša.

-Rođendan podružnice, koja je u  pola stoljeća ugostila oko milijun djece različitog uzrasta, proslavit ćemo 29. svibnja, a za naše korisnike proslava počinje već 20. svibnja kada ćemo na našoj web stranici www.nazor.hr objaviti nagradnu igru. Podijelit ćemo 50 nagrada, 10 atraktivnih ljetovanja na lokaciji prema željama korisnika te 40 ručkova u Gradu mladih. Osim toga, naše korisnike će sigurno veseliti obnova naših objekata. Tako je obnovljen hostel u Crikvenici pa , osim višekrevetnih soba, imamo i dvo i tro-krevetne, što je pogodno za obiteljska ljetovanja. Obnovili smo i krovište i paviljone u Gradu mladih, gdje organiziramo obiteljske ručkove za 35 kuna po osobi. Svi oni željni odmora u ljepoti zelenila u samom Zagrebu mogu s povjerenjem doći u u restoran Grada mladih, gdje ih čeka dobra zabava i ukusna, domaća hrana- rekla je Petra Peroš.

Pored organiziranih ljetovanja za djecu u hostelima i kampovima na Jadranu, od Savudrije do Skradina, škole u prirodi, maturalnih putovanja i ostalog, podružnica Vladimir Nazor ovoga mjeseca svoj program za djecu nadopunit će programom Preživljavanje.

-Ovdje nije riječ o nekom reality show-u već o edukativnom, trodnevnom programu u kojem naši školovani animatori djecu 5. i 6. razreda osnovne škole uče o načinima preživljavanja u prirodi. Među ostalim, djeci će se pokazati kako se postavlja šator, kako se lovi riba, kako se mogu orijenirati na noćnom nebu, kako zavezati čvor i sve one vještine koje bi im mogle pomoći u nekim hitnim suituacijama u prirodi. Vjerujem da će biti puno zainetersiranih za ovaj program koji će se odvijati na dvije lokacije, u Zgarebu i Crikvenici. Svi zainetresirani mogu se informiratu u našoj podružnici ili na web stranici.- objasnila je Srebrenka Bišćan- Bertoša.

Njezine riječi potvrdio je i slušatelj koji se javio u emisiju, s riječima pohvale za program preživljavanja, naglasivši kako je to idealna prilika za djecu da se nauče samostalnosti.