Produljenje valjanosti besplatnih ZET-ovih kupona do kraja siječnja

9. siječnja 2018. Valjanost besplatnih kupona izdanih za 2017. godinu, produljuje se do 31. siječnja 2018. godine, korisnicima koji su to pravo ostvarili temeljem Odluke o socijalnoj skrbi Grada Zagreba.

Produljenje se odnosi na umirovljenike čiji su ukupni prihodi jednaki ili manji od 3.200,00 kuna mjesečno kao i na radno nesposobne osobe koje su korisnici zajamčene minimalne naknade i osobe čiji su ukupni prihodi jednaki ili manji od 3.200,00 kuna mjesečno, a starije su od 65 godina.

Postojeći besplatni kuponi produljuju se i osobama koje imaju status roditelja njegovatelja, dobrovoljnim darivateljima krvi, članovima obitelji smrtno stradalog, zatočenog ili nestalog hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata te osobama s invaliditetom koje nisu zaposlene.

Započelo je izdavanje besplatnih kupona za 2018. godinu dobrovoljnim darivateljima krvi temeljem Odluke o socijalnoj skrbi Grada, a preuzimanje kupona dostupno je na svim prodajnim mjestima ZET-a te na kioscima ugovornih partnera. O početka punjenja kupona za ostale kategorije putnika za 2018. godinu, obavijestit ćemo pravovremeno.