Privremena regulacija prometa- Slavonska, Branimirova, Kranjčevićeva12. srpnja 2017. 
Ljetne rekonstrukcije gradskih prometnica u punom su jeku. Za vrijeme radova promet će se odvijati, prema privremeno postavljenoj regulaciji pa sugrađane upozoravamo na moguće poteškoće u prometu te molimo za strpljenje i razumjevanje.

Zbog izvođenja radova uređenja kolnika, sjeverni kolnik Ulice kneza Branimira  na dijelu od Ulice V. Ravnice do Ulice Divka Budaka, od četvrtka 13. 07. 2017. godine od 07,00 sati do ponedjeljka 17. 07. 2017. godine do 04,00 sata bit će zatvoren prema dinamici izvođenja radova  za sav promet, dok će se promet za odvijati po južnom kolniku dvosmjerno.
 
Za vrijeme izvođenja predmetnih radova bit će onemogućen izlaz vozila na Ulicu kneza Branimira iz smjera Ulice Ravnice I., Ulice Ravnice II., kao iz Ulice Divka Budaka.

Autobusne linije 231 (Borongaj - Dubec) i 269 (Borongaj - Sesvetski Kraljevec) od četvrtka, 13. srpnja, od 7 će sati  prometovati uz izmjene zbog radova.
 
Tako će, zbog uređenja sjevernog kolnika Branimirove ulice na dionici od Ulice V. Ravnica do II. Maksimirskog naselja, biti izmješteno autobusno stajalište "Ravnice", u smjeru Borongaja, na novu privremenu lokaciju i to 150 metara istočnije u odnosu na dosadašnju.
 
U petak, 14. srpnja, također od 7 sati, započet će i radovi na raskrižju Ulice kneza Branimira i Ulice Divka Budaka, a autobusi linija 231 i 269 vozit će od Borongaja izmijenjenim trasama.
 
Nakon polazaka s terminala Borongaj autobusi će skretati desno u Ulicu Divka Budaka, kako bi nastavili vožnju Ulicom Svetice, zatim će skretati lijevo u Ulicu kneza Branimira i dalje će svojim uobičajenim trasama dolaziti do krajnjih odredišta.
 
Autobusi spomenutih linija prema Borongaju vozit će uobičajenim trasama!

Zbog izvođenja radova zamjene prijelaznih naprava, južni odnosno sjeverni kolnik nadvožnjaka Slavonska avenija iznad Av. M. Držića, od srijede 12. 07. 2017. godine od 07,00 sati do petka 11. 08. 2017. godine do 20,00 sata bit će zatvoren prema dinamici izvođenja radova  za sav promet, dok će se promet za odvijati po sjevernom odnosno južnom kolniku dvosmjerno.

Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati, prema privremeno postavljenoj regulaciji.
Zbog izvođenja radova na izvanrednom održavanju Kranjčevićeve ulice na dijelu od  Badalićeve ulice do Tratinske,  od srijede 12. 07. 2017. godine od 08,00 sati do nedjelje  30. 07. 2017. godine do 20,00 sati, za sav promet bit će zatvorena navedena dionica.
 
Obilazni pravci za vrijeme izvođenja navedenih radova bit će:
 
-           Nova cesta – B. Adžije – Brozova,
-           F. Andrašeca – Ulica grada Vukovara – Nova cesta – Kranjčevićeva (zapad).