Posjet 130 gospodarstvenika iz Srbije Zagrebačkom velesajmu

Veliki interes za regionalnom poslovnom suradnjom gospodarstvenika sutra će potvrditi posjet 130 poduzetnika iz Republike Srbije Zagrebačkom velesajmu radi uspostavljanja poslovnih odnosa i kontakata s izlagačima spomenuta četiri sajma.

Njihov dolazak na Zagrebački velesajam očekuje se sutra u 12.00 sati. Na susretu srpskih gospodarstvenika i domaćina Zagrebačkog velesajma bit će prisutni, uz voditelja podružnice Milana Trbojevića i predsjednik HOK-a Dragutin Ranogajec, veleposlanik Srbije u RH, gospodin Stanimir Vukićević, Ivana Zeljković, Generalni sekretar Privredne komore Beograd.

Dolazak poduzetnika isključivo je rezultat puta i prezentacije sajmova održane prošli mjesec u Beogradu. U ožujku ove godine Zagrebački velesajam je održao prezentaciju ovogodišnjeg Programa sajmova u Privrednoj komori Beograd za njihove gospodarstvenike radi bolje regionalne suradnje i animiranja izlagača.

Prvi konkretni rezultati već su vidljivi budući je Privredna komora Beograd zakupila izložbeni prostor na sajmu Obrtništva koji je upravo u tijeku na Zagrebačkom velesajmu. Uz Obrtništvo održavaju se i Graditeljstvo, Biam i Zavarivanje. Sajmovi traju do subote, 21. travnja 2012.g.
 


 Podružnica Zagrebački velesajam