Podružnica Vladimir Nazor o planovima za sljedeću sezonu

Podružnica Vladimir Nazor sudjelovala je na najvećem godišnjem okupljanju predstavnika domaćeg turističkog sektora, Danima hrvatskog turizma u Dubrovniku od 18.do 19. listopada.
 
Predstavnici podružnice uspostavili su brojne korisne kontakte sa stručnim osobama iz turističke djelatnosti, a bili su i na susretu s predstavnicima Vlade Republike Hrvatske. Na tom susretu govorilo se o mogućnostima koje se otvaraju financiranjem iz europskih fondova te  planovima za sljedeću sezonu.  Nakon izlaganja detaljne analize ovogodišnje turističke sezone, ministar turizma Veljko Ostojić istaknuo je kako je turizam najkvalitetniji dio hrvatskog gospodarstva.
 
Dani turizma nudili su i mogućnost sudjelovanja na brojnim panelima na kojima su bili  i predsjednik Vlade Zoran Milanović, potpredsjednik Vlade i ministar regionalnog razvoja i fondova Europske unije Branko Grčić, ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić, ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras, ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović te resorni ministar Ostojić.
 

Podružnica Vladimir Nazor