Pater Zvjezdan Linić na Zagrebačkom velesajmu

 
Na Zagrebačkom velesajmu, od 14. do 23. prosinca 2012., po prvi puta se održava Božićni sajam braniteljskih Zadruga i Udruga.

Pozivamo vas na gostovanje patera Zvjezdana Linića koji će održati predavanje „Ima nade za nas“, 18. 12. 2012. u 18.00 sati u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma.

Tijekom deset dana sajma članovi braniteljskih udruga i zadruga te civilnih udruga, zadruga i obiteljskih poljoprivrednih gospodarstva prezentirat će svoje radove i dostignuća njihovog rada, kako širokoj publici tako i potencijalnim poslovnim partnerima.

Održat će se brojne radionice i izložbe poput čipkarskog društva „Danica Bresler“ iz Lepoglave koje će prezentirati prekrasne uratke od poznate lepoglavske čipke.

Udruga prijatelja hrvatskih božićnih jaslica okuplja članove koji izrađuju i skupljaju božićne jaslice te će osim izložaka na Božićnom sajmu predstaviti svoj rad javnosti kroz praktične radionice.

Kreativna udruga „Feniks“ iz Zagreba organizira svaki dan od 18.00 sati kreativne radionice za djecu s različitim temama: Ukrašavanje kuglica za bor u artičoka tehnici, Ukrašavanje kuglica za bor u decoupage tehnici, Osnove decoupage tehnike - shabby i klasični krakle na drvetu, Lutkice od lavande i dr.

Udruga „Umjetnost stvaranja“ također će svakodnevno organizirati radionice.

Radno vrijeme sajma je od 14 do 22 sata, a ulaz za sve posjetitelje besplatan