Otvoreni ZimSki Show, Inforestart i Inova na ZV-u

U tjednu kada se na Zagrebačkom velesajmu održava istovremeno čak pet sajmova; Interliber, educa.hr, Inova, ZimSki Show i Inforestart,  u ovotjednoj emisiji Radio Sljemena „Zagrebački razgovori“ voditelji sajmova u ovoj Holdingovoj podružnici Zdravko Pandol i Bojan Markov govorili su o novom ZimSki Show-u te Sajmu glazbe i multimedije- Inforestart.

-Bili smo rukovođeni idejom da ljudi koji se bave ljetnim sportovima na otvorenom zimi ne ostanu zatvoreni u kući, već da dođu na sajam koji će im ponuditi mnoštvo informacija i edukacija o zimskim sportovima, ponudu sportske opreme te putničkih i skijaških aranžmana. Glavna tema ZimSki Showa, na kojem se okupilo 63 izlagača u paviljonu 8a ,  je skijanje, ali i ostali zimski sportovi te fitness, teretane, wellness, spa, itd.  Ovaj sajam, koji se prvi put održava u Zagrebu, ponudit će posjetiteljima i svakodnevne tematske javne tribine, pod popularnim nazivom "Igloo", a organiziran je i sajam rabljene opreme – Buvljak.- rekao je Zdravko Pandol, voditelj ZimSki Show-a, naglasivši da sajam traje do 13. studenog, a radno vrijeme mu je od 10 do 19 sati, uz naravno besplatan ulaz.

Voditelj Sajma glazbe i multimedije Inforestart Bojan Markov istaknuo je kako se ovaj sajam održava na Zagrebačkom velesajmu već punih sedam godina te da redovito obiluje brojnim događanjima i programima iz svijeta glazbe i modernih informacijskih tehnologija.

-Sajam se održava u paviljonima 7 i 7a, a u njima su organizirane različite plesne radionice, DJ radionioce , natjecanja u steatdance-u i breakdance-u. Novost ovogodišnjeg sajma jest Inforestart, obnovljeni nekoć vrlo popularni sajam informatike. Na sajmu sudjeluje 73 izlagača iz 13 zemalja i Hrvatske, a bit će organizirano čak 60 predavanja iz IT branše, čime smo iznimno zadovoljni. Ovo je idealna prilika za promociju svih izlagača koji se bave modernim tehnologijama. Ulaz za sve posjetitelje je besplatan.- rekao je Bojan Markov.

Od 11. do 13. studenog na Zagrebačkom velesajmu u paviljonu 6 održava se sajam educa.hr., međunarodni sajam obrazovanja, stručnog usavršavanja, upravljanja ljudskim potencijalima i zapošljavanja.