Otvoren sajam Dani ljepote na Velesajmu

Trodnevni međunarodni sajam kozmetike, pribora i opreme za salone - Dani ljepote - danas na  Zagrebačkom velesajmu otvorila je zamjenica gradonačelnika Zagreba Milana Bandića - Jelena Pavičić Vukičević.

Na Danima ljepote izlaže 140 izlagača iz 15 zemalja svijeta, što je povećanje u odnosu na prošlu godinu, a to znači da sajam ima opravdanje i budućnost, istakla je koordinatorica sajma Mirjana Lešković.

Tijekom sajma bit će održani brojni edukativni seminari, natjecanja frizera i kozmetičara, demonstracije, a po prvi puta i natjecanje u nadogradnji trepavica.

Od stručnih predavanja izdvajaju se ona o novim metodama manikure i pedikure bez namakanja i oštrog skalpela, Apiaromaterapiji, Mezoterapiji bez igala što je novost u nekirurškom načinu  pomlađivanja. Bit će održana i Mala škola šminkanja  uz korištenje  mineralne kozmetike  svjetskih brandova Youngblood, GloMinerals i Niels Jord.

“Na sajmu je  primjetno da se  sve više okrećemo prirodnim preparatima što je trend u svijetu, a kako vidim i kod nas. Posebno me raduje da je među posjetiteljima velik broj mladih koji ovdje, na jednom mjestu, mogu pratiti sve najnovije trendove u kozmetici i frizerstvu“, rekla je Jelena Pavičić-Vukičević.

Tijekom sajma gotovo svi izlagači daju obilne  sajamske popuste za svoje proizvode bez obzira radi li se o preparatima ili opremi za salone.

Podružnica Zagrebački velesajam