Otvoren Centar za korisnike Zagrebačkog holdinga

Plaćanjem svojih komunalnih računa na šalteru Centra za korisnike u Ulici grada Vukovara 41, predsjednik Uprave Zagrebačkog holdinga d.o.o.  Ivo Čović prigodno je u petak, 1. srpnja otvorio vrata Centra građanima Zagreba.

U njemu će svi korisnici Holdingovih usluga od danas moći na jednom mjestu plaćati sve  račune i to bez naknade, promijeniti matične podatke, izraditi i kupiti sve vrste pretplatnih karata ZET-a, informirati se o upravljanju i održavanju zgrada,  predati zahtjeve i reklamacije te se informirati o uslugama koje pružaju podružnice i društva Zagrebačkog holdinga. Osim toga, svi zainteresirani za kupovinu stana u naselju Novi Jelkovec   u Centru će moći dobiti sve potrebne informacije.

-U ovih nekoliko godina rada u Holdingu, od svih poslovnih događaja ovaj mi je najdraži  jer u potpunosti odgovara osnovnoj misiji tvrtke da bude na usluzi građanima. Zamolio bih sve zaposlenike Centra da budu uvijek ljubazni i na usluzi našim građanima.- naglasio je Ivo Čović.

U uvodnoj prezentaciji Centra za korisnike član Uprave Branimir Delić predstavio je sve usluge Centra za korisnike te najavio i drugu fazu razvoja Centra u kojoj će se usluge dodatno proširiti.

Na otvorenju centra za korisnike bio je izaslanik gradonačelnika i pročelnik Gradskog ureda za financije Slavko Kojić te predstavnici medija, a nakon otvorenja prisutni su imali prigodu razgledati Centar, upoznati 17 zaposlenika te se družiti uz prigodni domjenak.

Radno vrijeme Centra za korisnike:

od ponedjeljka do petka: 08- 18 sati
subotom: 09-13 sati

FOTOGALERIJA