Održana diskusija o energetskoj efikasnosti povodom kampanje DG ELARG CROATIAU Direkciji Zagrebačkog holdinga, u sklopu kampanje DG ELARG Croatia koju provodi PR agencija Grayling, održana je interaktivna diskusija pod nazivom „Energetska efikasnog Grada Zagreba“ („Energy Efficiency in the City of Zagreb“).

Kampanja radnog naziva Business Study & Press Trip, održava se u Zagrebu od 4. do 6. lipnja, a sudjeluje 15 novinara, predstavnika najprestižnijih europskih medijskih kuća, kao i 27 poduzetnika iz cijele Europe. Cilj kampanje je upoznavanje predstavnika medija i poduzetnika, ukupno 50 sudionika iz zemalja EU, s inicijativama i projektima koje je Grad Zagreb implementirao na području energetske efikasnosti.

Tim povodom Irena Dubravec, načelnica Službe za poslove poticanja, provođenja i analize mjera racionalnog gospodarenja energijom, Fonda za zaštitu okoliša i energetsku efikasnost, održala je predavanje o djelatnostima i aktivnostima Fonda, o  sustavnom gospodarenju energijom u Zagrebačkom holdingu govorio je Zoran Nad, pomoćnik direktora Službe za upravljanje projektima.