Od 1. kolovoza novost u premještanju vozila u prekršaju

Nepropisno parkirana vozila djelatnici Zagrebparkinga će od 1. kolovoza premještati na nove deponije, Zagrebački velesajam Istok II i Sesvete, Ninska bb prema novoj liniji razgraničenja.
 
Ukidanjem dva dosadašnja deponija u Samoborskoj i Strojarskoj ulici došlo je do potrebe formiranja nove linije koja će određivati na koji će deponij vozilo iz prekršaja biti premješteno.

Kako bi građani svoje vozilo mogli preuzeti što bliže mjestu s kojega je premješteno, podružnica Zagrebparking je u dogovoru s predstavnicima policije predložila novu liniju razgraničenja. Po prihvaćenom prijedlogu ova linija protezat će se duž Bukovačke ulice, Svetica, Donjih Svetica, Heinzelove ulice, Radničke ceste, sve do Domovinskog mosta.

Sukladno dogovoru, sva vozila premještena s područja istočno od linije razgraničenja bit će premještena na deponij Sesvete, Ninska bb. Vozila premještena s područja zapadno od novousvojene linije, kao i ona iz navedenih ulica, bit će premještena na deponij Zagrebački velesajam Istok II. Iznimka su vozila stranih registarskih oznaka i vozila bez tablica. Ona će sva, zbog kontrole vozača i vozila od strane djelatnika MUP-a, biti premještana na deponij Zagrebački velesajam Istok II.
 
Napominjemo da je dosadašnja linija razgraničenja koja se protezala duž ulice Sveti Duh, Selske ceste i Jadranskog mosta prestala biti aktivna zatvaranjem deponija u Samoborskoj i Strojarskoj ulici.  Na deponij u Sesvetama dosad su se premještala samo vozila iz područja policijske postaje Sesvete.

Detaljne informacije o nastalim promjenama zatražite putem info telefona službe za premještanje i prijenos vozila istaknutima na internet stranici podružnice Zagrebparking.
 


Podružnica Zagrebparking.