Karlovačko Live s Tonyjem Cetinskim u petak u Areni

Tradicionalna glazbena platforma Karlovačkog piva slavi svoj 10. rođendan. Na Karlovačko Liveu 2012. nastupit će jedan od najpopularnijih hrvatskih glazbenika Tony Cetinski koji će osigurati savršenu atmosferu za uživanje s prijateljima u društvu Karlovačkog.
Jubilarna Karlovačko Live turneja gostovat će u sedam hrvatskih gradova - sve počinje  7. prosinca u Splitu, zatim se nastavlja u Osijeku 9. prosinca, nakon toga slijedi Zagreb 14. prosinca u Areni Zagreb, Rijeka 16. prosinca, Zadar 21. prosinca, Karlovac 23. prosinca, a posljednji koncert turneje održat će se 26. prosinca u Varaždinu.

Ulaznice za sve koncerte dostupne su od 15. listopada na internetu u sistemu Eventim i na svim prodajnim mjestima Eventima, a uskoro i na drugim prodajnim mjestima.

Predsjednik Uprave Karlovačke pivovare Alexander Gerschbacher najavio je jubilarnu Karlovačko Live turneju: ''Vrlo smo ponosni jer Karlovačko Live slavi svoj 10. rođendan. Karlovačko Live je naziv za sjajan glazbeni projekt povezan s Karlovačkim pivom, a cilj mu je da pruži jedinstveno glazbeno iskustvo ljubiteljima glazbe i piva. Tijekom godina Karlovačko Live je postao jedna od najpopularnijih glazbenih platformi u Hrvatskoj i istinski brand. Karlovačka pivovara uvijek pokušava naći najbolje načine kako bi zadovoljila potrebe svojih potrošača. Karlovačko Live 2012. omogućit će našim odraslim potrošačima da se odlično zabave i sjajno provedu u društvu prijatelja. Očekujem da će atmosfera na Tonyjevim koncertima biti odlična i stoga sve pozivam da nam se pridruže na ovogodišnjem Karlovačko Liveu!’’
 
RASPORED KONCERATA

Split 7. prosinca           / Dvorana Gripe/
Osijek 9. prosinca        / NŠD Gradski vrt/
Zagreb 14. prosinca    / Arena/
Rijeka 16. prosinca      /Dvorana Mladosti/
Zadar 21. prosinca       / Dvorana Krešimira Ćosića/
Karlovac 23. prosinca /Športska dvorana Mladost/
Varaždin 26. prosinca /Gradska sportska dvorana/
 
 
 Zagreb Arena