Još uvijek stižu brojne pohvale za sajam Mystic

I dva tjedna nakon održavanja međunarodnog sajma alternative, zdravog života i graničnih područja znanosti Mystic, na adresu Zagrebačkog velesajma ne prestaju pristizati brojne pohvale i čestitke na vrhunskoj organizaciji.

Čestitke i pohvale stižu  od strane zadovoljnih izlagača iz Hrvatske i inozemstva, ali  i od posjetitelja koji su tih dana na Zagrebačkom velesajmu uživali u uistinu bogatoj sajamskoj ponudi.  Većina njih najavljuje ponovni dolazak na sajam.

Obzirom na zadovoljstvo izlagača, predavača i posjetitelja koji su u velikom broju posjetili Velesajam, njih preko 22 000, neovisno o Bundekfestu, Rujanfestu, Dječjem sajmu u Areni, Niku Vujčiću u Domu sportova i nizu drugih sadržaja u gradu, osjećaj pripadnosti ZV-u u tim danima bio je izrazit, ističu u Zagrebačkom velesajmu.

Ukupna sadržajnost i tematska atraktivnost svih sajmova u jesenskom terminu vratili su publiku na Zagrebački velesajam, uz snažnu medijsku podršku tim sajamskim događanjima.

Podsjetimo, prvim izdanjem 2010. godine MYSTIC je započeo misiju predstavljanja alternativnih i prirodnih rješenja za poboljšanje kvalitete življenja te je od strane izlagača, posjetitelja i medija dobio visoke ocjene za uspješnost i organizacijsku razinu sajma.