Info ponovno na Zagrebačkom velesajmu

Na Zagrebačkom velesajmu danas su predstavljeni predstojeći sajmovi INFO i Sajam glazba & multimedija koji će se na Zagrebačkom velesajmu održati zajedno sa sajmom Interliber, Educa.hr i ZimSki Show i to od 13. do 18. studenog pod pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske dr. Ive Josipovića.

Sve okupljene pozdravio je direktor Zagrebačkog velesajma Milan Trbojević, istaknuvši svoje zadovoljstvo što je sajam Info nakon 7 godina ponovno vraćen na kalendar sajmova Zagrebačkog velesajma. Ravnatelj CARNeta, hrvatske akademske i istraživačke mreže, Zvonimir Stanić također je izrazio zadovoljstvo vraćanjem sajma INFO kao i činjenicom da CARNet sudjeluje kao partner. Najavio je da će se na sajmu 7. studenog obilježiti 20 godina postojanja interneta u Hrvatskoj.

-Nadamo se da će CARNet nastaviti ovu suradnju i na idućim INFO sajmovima- rekao je Stanić.

Predstavili su se Goran Radić iz CISex-a, Ivan Sabolović iz DISICON Expo-a i Ivan Senčar iz Euro Unit group koji će sudjelovati na sajmu.

Ovogodišnji INFO podijeljen je u dvije cjeline i to na zabavni dio za široku publiku posvećen gamingu, izložbi retro računala i mobitela te prigodnoj maloprodaji informatičke opreme te stručni dio. Stručni dio trajat će nešto kraće: od 15. do 17. studenog kada će se, uz prezentaciju najsuvremenijih proizvoda i tehnologija, održati kvalitetni  B2B susreti, stručni skupovi, predavanja i radionice. Svi zainteresirani posjetitelji imat će priliku pridružiti se Prvoj hrvatskoj otvorenoj tvornici softvera (Software Factory by CISEx ).

Aukcijske prodaje instrumenata

Program sajma ove će godine biti obogaćen tehnologijama i aplikacijama vezanim uz DIGITAL SIGNAGE pod nazivom DISICon. Uz niz predavanja, radionica i okruglih stolova koji su pripremljeni za ovu prigodu djelatnici CARNeta bit će na raspolaganju svim zainteresiranim posjetiteljima za pružanje općih informacija i većinu CARNetovih usluga. Za neke od njih (kao npr. otvaranje domene) zainteresirani će također imati mogućnost predbilježbe tijekom sajma.

Na Sajmu glazbe posjetitelji će imati priliku razgledati bogatu ponudu svjetskih proizvođača glazbala, glazbene opreme i profesionalne audio opreme. Od brojnih pratećih sadržaja posebno zanimljive bit će radionice za glazbenike profesionalce i amatere, studente, učenike  i sve one koji žele dobiti što više saznanja iz tog područja.

Naravno, neće izostati ni zabavne igre s vrijednim nagradama poput raznih glazbenih instrumenata. Istovremeno će se održati i aukcijska prodaja glazbala i glazbene opreme uz nevjerojatno niske početne cijene.

Za sve posjetitelje Sajma osigurani su i prigodni popusti za nabavku glazbala ili opreme.

Cijene ulaznica

za Sajam glazbe & multimedije i zabavne sadržaje na sajmu INFO u paviljonu 7 (Reboot InfoGamer, Retro Info, Prolight laser show i prigodna maloprodaja opreme):

Jednokratne                                                                                    15 kuna
Đaci, studenti i umirovljenici                                                        10 kuna
Ulaznica vrijedi za tri ulaza dnevno
Organizirani posjeti 20% popusta
 
Podružnica Zagrebački velesajam