Državno natjecanje učenika plinoinstalatera

Učenici deset srednjih obrtničkih škola iz različitih dijelova Hrvatske u petak, 20. travnja odmjerit će svoje snage i  vještine na XI. Državnom natjecanju učenika plinoinstalatera. Natjecanje organiziraju Gradska plinara Zagreb , Škola za montažu instalacija i metalnih konstrukcija, Agencija za strukovno obrazovanje, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa i Društvo za strukovno obrazovanje, a održat će se u prostorima Gradske plinare Zagreb u Radničkoj cesti 1, s početkom u 8 sati.

U planu natjecanja su, osim izrade zadataka praktične nastave te rješavanja testa znanja, i obilazak Gradske plinare Zagreb, okrugli stol te proglašenje konačnog poretka i dodjela priznanja.

U Državnom natjecanju sudjelovat će Srednja škola Bedekovčina, Obrtnička škola Antuna Horvata iz Đakova, Obrtnička škola Koprivnica, Industrijsko-obrtnička škola Nova Gradiška, Strojarska tehnička škola Osijek, Strojarsko brodograđevna škola za industrijska i obrtnička zanimanja Rijeka, Industrijska-obrtnička škola Sisak, Industrijsko-obrtnička škola Slavonski Brod, Industrijska-obrtnička škola Šibenik te škola domaćin Škola za montažu instalacija i metalnih konstrukcija Zagreb.
 


Gradska plinara Zagreb d.o.o.